Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Тенеке, се прашувам од почеток до крај ги гледате видеава? Стварно?

Ако го гледаше до крај ќе видеше дека, пост вакциналните проблеми некој луѓе ги носат до самоубиство.

Едноставно нема лек.

Ама ова нема никаде да го видиш или прочиташ, сето е под тепих.

Мислам лудилото му нема крај кога побараа да се престани со јавно објавување на податоци за колку вакцинирани заболеле или умреле, еј медиум што треба да истражува побара да се цензурираат податоци. :pos:

Од ова во Февруари

Стасавме до ова во октомври

СТАТИСТИКАТА ЗА КОВИД ВО БРИТАНИЈА МУ ДАВАЛА ПОТТИК НА ТЕОРЕТИЧАРИТЕ НА ЗАГОВОР!!!

Дали да се смееш или да плачиш, до кое ниво се дојдени, а заедно со нив и ние.

Последно уредено:
@teneke
Псај со постот, излегува се согласува со тебе дека вакцините се причина за таква состојба. :несвест:

Јас неколку пати ти укажував дека не може кај старите и со тешки дијагнози вакцините да не предизвикаат штета, а кај здравите миокардитис. Значи друга ќе е причината, а Псај ти признава дека има ризик. o_O

Тоа дека се благи и умерени демек јбг, ништо страшно o_O, а останатите 5%... кој ги наебе. :eek:
Не личи дека е загрижен за здравјето на луѓето, повеќе личи на верник.
Плус лицата кои "наводно" добивале миокардитис се лица кај кои ризикот короната да им нанесе тешки последици е минимален. Значи нема поента да ризикуваш, ама ете верниците запнале.

Рамноземјаши вс верници, се знае дека верниците ќе победат, докажано е историски дека најголеми злодела направиле верниците.

од дегашните милијарди дози ковид вакцини може да се заклучат 2 работи:
- вакцините НЕ се штетни
- вакцините НЕ се ефикасни во однос на тешки последици и смрт.

@teneke
Псај со постот, излегува се согласува со тебе дека вакцините се причина за таква состојба. :несвест:

Јас неколку пати ти укажував дека не може кај старите и со тешки дијагнози вакцините да не предизвикаат штета, а кај здравите миокардитис. Значи друга ќе е причината, а Псај ти признава дека има ризик. o_O

Тоа дека се благи и умерени демек јбг, ништо страшно o_O, а останатите 5%... кој ги наебе. :eek:
Не личи дека е загрижен за здравјето на луѓето, повеќе личи на верник.
Плус лицата кои "наводно" добивале миокардитис се лица кај кои ризикот короната да им нанесе тешки последици е минимален. Значи нема поента да ризикуваш, ама ете верниците запнале.

Рамноземјаши вс верници, се знае дека верниците ќе победат, докажано е историски дека најголеми злодела направиле верниците.

од дегашните милијарди дози ковид вакцини може да се заклучат 2 работи:
- вакцините НЕ се штетни
- вакцините НЕ се ефикасни во однос на тешки последици и смрт.

бафре, вие антиваксерите и конспираторите се фаќате за некои случаи со миокардит што се екстремно ретки, а не се фаќате за тие ковид болни кои умираат или страдаат од пост ковид. Вакцините на дневна база спасуваат илјадници животи глобално, сакале вие тоа да го признаете или не.
Автоматски споено мислење:

СТАТИСТИКАТА ЗА КОВИД ВО БРИТАНИЈА МУ ДАВАЛА ПОТТИК НА ТЕОРЕТИЧАРИТЕ НА ЗАГОВОР!!!

Дали да се смееш или да плачиш, до кое ниво се дојдени, а заедно со нив и ние.

Ти стварно немаш појма од енглески и све си објаснуваш по твое. Не им давала поттик, него владата ќе им дава на фолијашите детални статистики за ефективноста на вакцините да се уверат дека вакцините се океј. Што според мене нема да има некоја сврха. Треба само задолжителна вакцинација и пендрекот да игра за антиваксери, пошто они ништо не прифаќаат освен нивните теории на заговор.

Последно уредено:
Не сум вакциниран од коронава, немам потреба....не викам да не се вакцинираат други. Ама ако некој проба да ми наметне нешто со сила у уста ќе го ебам, кој сака нека биде. Може ја ќе наебам ама 10 како тебе ќе земам со мене. Не е стварта у тоа дали имало чип и дали била сигурна вакцината, станува збор за слобода.

Како размислувате, само да се крсти човек. Слободата му била загрозена

бафре, вие антиваксерите и конспираторите се фаќате за некои случаи со миокардит што се екстремно ретки, а не се фаќате за тие ковид болни кои умираат или страдаат од пост ковид. Вакцините на дневна база спасуваат илјадници животи глобално, сакале вие тоа да го признаете или не.

Целофанче, кои тои вие... читај убаво што сум напишал, не биди дислексичен по потреба, или па толкав ти е капацитетот :cautious:. Ти и Псај прифаќате дека вакцините предизвикуваат миокардит, јас велам дека вакцините тоа не го предизвикуваат. Ептен почна да мешаш, оди земи си 3та доза, иначе силата од фолијата ќе те асимилира.

Вие верниците и овој ќе го направите рамноземјаш:
од 2:25минута

Еве го царот со новите насоки:

Целофанче, кои тои вие... читај убаво што сум напишал, не биди дислексичен по потреба, или па толкав ти е капацитетот :cautious:. Ти и Псај прифаќате дека вакцините предизвикуваат миокардит, јас велам дека вакцините тоа не го предизвикуваат. Ептен почна да мешаш, оди земи си 3та доза, иначе силата од фолијата ќе те асимилира.

Вие верниците и овој ќе го направите рамноземјаш:
од 2:25минута

Еве го царот со новите насоки:

Нема врска муабетов твој со темава. Муабетов на Саган го испревртувате у своја полза, а Чарлс не зборува за вакцинација него за глобалното затоплување. Али ти мора да зачиниш све со некоја завера.

Како размислувате, само да се крсти човек. Слободата му била загрозена
Точно, а ти си тој кој учевствува у загрозувањето, помалку или повеќе свесно или несвесно не е битно.

Нема врска муабетов твој со темава. Муабетов на Саган го испревртувате у своја полза, а Чарлс не зборува за вакцинација него за глобалното затоплување. Али ти мора да зачиниш све со некоја завера.

Цела среќа, вашите муабети имаат, иначе тешко планетава.
Јавно кажуваат што планираат, како и кои би биле последиците, а Рон сеуште пишува завера :pos:. Блазе си и на партнерката со тебе. Супер муабет ќе си имате.

Цела среќа, вашите муабети имаат, иначе тешко планетава.
Јавно кажуваат што планираат, како и кои би биле последиците, а Рон сеуште пишува завера :pos:. Блазе си и на партнерката со тебе. Супер муабет ќе си имате.

Бафра, ние имаме различни погледи кон стварите. Ти гледаш мрачна иднина, убиства, смрт, дистопија. Јас не баш. Во све наоѓаш конспираси, треба лечење за ова ти реков. Па можеби ќе се подсредиш и нема да гледаш све низ призмата на заверите. И тебе животот ќе ти стане поубав и нема мозочето да си го замараш со денови на овие бесмислени работи.

Бафра, ние имаме различни погледи кон стварите. Ти гледаш мрачна иднина, убиства, смрт, дистопија. Јас не баш. Во све наоѓаш конспираси, треба лечење за ова ти реков. Па можеби ќе се подсредиш и нема да гледаш све низ призмата на заверите. И тебе животот ќе ти стане поубав и нема мозочето да си го замараш со денови на овие бесмислени работи.

Вие верниците сеевте страв дека луѓе по улица ќе умираат, јас пренесов истражување дека мала е смртноста. Вие баравте затварања, казни, затвори, испраќање на голи оток, вие присилувате дечиња маски да носат, а тука пишуваш обратно. Плашевте народ дека возрасните ќе настрадаат поради помладите што го живеат животот како што и треба природно да се живее. Прифаќате дека вакцините биле штетни и голема работа што некои ќе настрадале.
Така е, треба лечење, ама за кого :свиркам:

Вие верниците сеевте страв дека луѓе по улица ќе умираат, јас пренесов истражување дека мала е смртноста. Вие баравте затварања, казни, затвори, испраќање на голи оток, вие присилувате дечиња маски да носат, а тука пишуваш обратно. Плашевте народ дека возрасните ќе настрадаат поради помладите што го живеат животот како што и треба природно да се живее. Прифаќате дека вакцините биле штетни и голема работа што некои ќе настрадале.
Така е, треба лечење, ама за кого :свиркам:

Бафре, лесно е сега после битка да глумиш херој, со 50% извакцинирано население, стварите се многу поинакви и не живееме во тие мрачни времиња. Па можеш да идеш да седнеш да пиеш кафенце на раат, нормално со сертификат. Еве и Дамби го снема од темава, претпоставувам дека се чипирал, уште само ти остана со тенеке заедно верно да ја носите фолијата.

Бафре, лесно е сега после битка да глумиш херој, со 50% извакцинирано население, стварите се многу поинакви и не живееме во тие мрачни времиња. Па можеш да идеш да седнеш да пиеш кафенце на раат, нормално со сертификат. Еве и Дамби го снема од темава, претпоставувам дека се чипирал, уште само ти остана со тенеке заедно верно да ја носите фолијата.
Повеќе од мене кафиња немаш испиено у кафичи, нормално без сертификат. Еве вечер сум у балон фудбал ќе играм пак со фалш сертификат. Сегде влегувам со фалш сертификат, намерно одам вака и ги заразувам овие што се вакцинирале.

:lolzz::lolzz:
Не бе, не е можно да си сериозен со постовиве.
Како тоа лесно било сега, кога јас од почеток го пишувам истото ... тоа што ти од страв или како верник (слепа послушност) не сакаше да веруваш во заклучокот од Фаучи, оправдано ти е.
Како тоа лесно било сега со 50% извакцинирано население + прележани, кога имаш земји со 80%+ вакцинирани па црно им се пишува ... Ако е лесно сега, оти уште бараш 100% да сме вакцинирани, оти деца маски да носат итн итн.
Кој беше одговорен за тие мрачни времиња (како што самиот тврдиш) ....

Велиш лесно е сега, демек поради вакцините спасени сме, но кој ќе е виновен ако зимава 2021/2022 биде со уште поголема смртност од претходно ... Види ги Бугариве, претходно беа добар пример за како држава со мал % на вакцинираност, имаа мали бројки, сега нешто ги форсираат по медиуми. Некој ги урочил изгледа или па Бетмен, не можеше да влезе преку нивните гранични премини.

Ах бе Ронче, блазе си ти, колку ти е лесно во животот што така си ги поимаш работите. Мозочето во лер и што каже системот, тоа е. Блазе си ти, ќе ја тераш ти до 101.

:lolzz::lolzz:
Не бе, не е можно да си сериозен со постовиве.
Како тоа лесно било сега, кога јас од почеток го пишувам истото ... тоа што ти од страв или како верник (слепа послушност) не сакаше да веруваш во заклучокот од Фаучи, оправдано ти е.
Како тоа лесно било сега со 50% извакцинирано население + прележани, кога имаш земји со 80%+ вакцинирани па црно им се пишува ... Ако е лесно сега, оти уште бараш 100% да сме вакцинирани, оти деца маски да носат итн итн.
Кој беше одговорен за тие мрачни времиња (како што самиот тврдиш) ....

Велиш лесно е сега, демек поради вакцините спасени сме, но кој ќе е виновен ако зимава 2021/2022 биде со уште поголема смртност од претходно ... Види ги Бугариве, претходно беа добар пример за како држава со мал % на вакцинираност, имаа мали бројки, сега нешто ги форсираат по медиуми. Некој ги урочил изгледа или па Бетмен, не можеше да влезе преку нивните гранични премини.

Ах бе Ронче, блазе си ти, колку ти е лесно во животот што така си ги поимаш работите. Мозочето во лер и што каже системот, тоа е. Блазе си ти, ќе ја тераш ти до 101.

права утопија си да му се сневиди. Само мрачни сценарија и смрт ти е во умо. Не е се така мрачно, стај го мозокот у лер и свиркај си. Што е до тебе направи да се заштитиш, вакцинирај се и мирна глава.

Бранови ќе има и во иднина, и во 2022ра и за десет години. Само како ќе минува времето ќе се адаптираме на тој лајфстајл. Тие што нема да се адаптираат, нивен проблем. Ќе живеат у некоја пештера како што ви кажа Чомски и јадење еднаш месечно со хеликоптер ќе им носат.

Ќе живеат у некоја пештера како што ви кажа Чомски и јадење еднаш месечно со хеликоптер ќе им носат.

1635856841387.png

Ај биди фер другар и кажи ако знаеш некоја пештера во близина на Скопје да е, на високо да е, по можност на јужна страна да е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom