Па освен ако не гледаш и Серија Б тешко да знаеш повеќе од Бонаѕоли, Рибери и тој Кастанос, кипарецот од Јуве.
На клупа од Серија А играчи ги имаат Сими и Жоел Оби.
А и до сега не сум ги гледал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па освен ако не гледаш и Серија Б тешко да знаеш повеќе од Бонаѕоли, Рибери и тој Кастанос, кипарецот од Јуве.
На клупа од Серија А играчи ги имаат Сими и Жоел Оби.
И во Интер и во Јуве си наиде на погоден терен. И во Интер и во Јуве имаше МРТВА конкуренција годините кога беше шампион. И во Јуве и во Интер типот пропадна ко жетон во Европа.Тоа е зашто фановиве на екипите се субјективни до максимум а конте не ја држи устата затворена. Пример навивачи на интер го хејтаат иако им донесе титула после богзнае колку години, зашто си отиде поради намалување на платите. А објективно да глеаме, истото би го напраиле и Гвардиола и Зидан и било кој тренер кој се возвишува до максимум.
Истото беше и во Јуве, ретко кој фан ќе му одаде признание за тоа што го напраи. Зашто? Зашто тренираше други тимови и ради неговите изјави. Нема ниеден објективен да каже дека Конте го извади Јуве од тешки говна, од позиција на underdog и им остаи далеку полесна работа на наредните тренери.
Го претераа рома со плачењето на секоја одлука.
Imase slika pred nekoja strana so penali od top4 ligite dosega, Serie A e so duplo povekje od site, ocigledno razlicen kriterium imaat od drugite, nesto sto znae da me iznervira mnogu.Нема врска дали е за Милан или не, општо гледано ова не е ситуација за пенал, класичен дуел, ни у баскет не се свири вакво нешто.
Се претерува со свиркање све и свашта, скроз ги лимитираат дефанзивците, не е ни интересно веќе.
Или различен критериум или идење со глава у ѕид и свиркање све и свашта за што повеќе голови, демек многу на атрактивност ќе крене.Imase slika pred nekoja strana so penali od top4 ligite dosega, Serie A e so duplo povekje od site, ocigledno razlicen kriterium imaat od drugite, nesto sto znae da me iznervira mnogu.
Toa si go mislev i jas, mislam deka na momenti e i ocigledno, a realno i igracite/timovite znaejki go toa pa si go koristat do maksimum.Или различен критериум или идење со глава у ѕид и свиркање све и свашта за што повеќе голови, демек многу на атрактивност ќе крене.