- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Имаат и одличен распоред за да ја продoлжат серијата, Фиорентина, Лацио и Аталанта 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да останат -9 добро ќе е, ама некако мислам ќе расти. Стварно имав надеж за некои играчи пособено Рабио ама јбгЈухухухуве, од потенцијално избивање пред Интер, до можни минус 9 за само неколку денови.
![]()
Ахам.Дарко Тасевски фризура...неповторливиот ебач на Бугарки од средниот ред на Работнички ( четата на Ѓоре Јовановски )
Во овој само мајка му има надеж.Стварно имав надеж за некои играчи пособено Рабио ама јбг
Рабио освен што даде еден добар гол против Милан, лани или преклани ништо нема направено....па и во ПСЖ ништо нема направено али мајка му изгледа добро знае да го продаде.....Да останат -9 добро ќе е, ама некако мислам ќе расти. Стварно имав надеж за некои играчи пособено Рабио ама јбг
На овие прајм Трапатони и Липи да му ги доенсиш неможи значи неможи една 11ка да се напрај од шо се никакви. Со исклучок на Дибала.
Не сериозно мајтапот на страна имав очекувања колку што го гледав пред Јуве и за Франција искрено ми имаше потенцијал иако не гледав нешто премногу пак имаше фама по него голем период од сите клубови, то со мајка му океј гајле ми е ако игра како што играше Погба на пример… Ама тоа еВо овој само мајка му има надеж.
За без пари толку е. На зимо нека ги приберат Витсел и Толисо тамн ќе се вклопат.
Уште 3 пати би го пуштил Роналдо искрено пособено на таа плата. Засилувања немаше како што треба тоа е огромен проблем а не то шо си ојде Роналдо.Рабио освен што даде еден добар гол против Милан, лани или преклани ништо нема направено....па и во ПСЖ ништо нема направено али мајка му изгледа добро знае да го продаде.....
Екипата ни на Битпазар нема некој да ви ја купи, Роналдо не ви чинеше, еве сега Келини нека дава голови![]()
Не сериозно мајтапот на страна имав очекувања колку што го гледав пред Јуве и за Франција искрено ми имаше потенцијал иако не гледав нешто премногу пак имаше фама по него голем период од сите клубови, то со мајка му океј гајле ми е ако игра како што играше Погба на пример… Ама тоа е
![]()
![]()
Рабиот е најголемат фудбалска превара што стапнала на фудбалски терен.
Не ви се мешам у муабетов, Стек со дно експертиза стандард, ама колку сте само заглавени со Рабио не сте свесни.
На толкава плата ќе ви чмае дур не му заврши договорот нема да може у Бордо да го продадете.
Му ебвте мајката ако он ви ја држи средината
Со Рабио може да покријат само слободна столица у клубската менза
Поголема превара од играч не сум видел одамна
Брат како сакаш речи овие муабет се чести од било кој др фан клуб за некој играч. Сум згрешил и јас јбг не велам не ама стварно не очекував толку лош.
Лајкот беше за фризурата и бугарките. Да бидам искрен никад не сум дочитал до крај некој од постовите на @Трибиани
Лајкот беше за фризурата и бугарките. Да бидам искрен никад не сум дочитал до крај некој од постовите на @Трибиани
Im sledi era kako dalecnata 2008, vo spicot so Amauri i kompanija. Cestitki. Da ne ve vidam.
Ja go chitam do kraj, stabilen e .., Duri za trenjer na Juve bi go stavil da imam mokj, ako e interash poubo kje igrame otkolku sega so globilon.Него само јувенташите го читаат до крај.![]()
Точно знае што да напише за да ќари неколку лајкови од нив.