Od koga si na polozitelno?jas 27.03.2019 sum
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Ako si od 07.04.2021, onda jos nisi na redu. Po tome prati boljejas 27.03.2019 sum
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
ok , docice i moj red.Od koga si na polozitelno?
Автоматски споено мислење:
Ako si od 07.04.2021, onda jos nisi na redu. Po tome prati bolje
Eve... Praznik e....a dali rabotat drzavnite institucii ne znam....Mos pa denes ke iznenadat so 10 ukaziDenes e praznik vo Bugarija, ne ocekuvajte promeni.
Nigde nisam video na sajtovima za praznike da pise da je danas neradni dan ali posto oni i ovako i onako ne rade nista, ne bi me cudilo da i danas ne rade.
@Blgarceto ke ni kaze dali MP i Jotova ke rabotat, on e na red, prv e na spisokotНа 1 ноември е Ден на Народните будители
1 ноември 2021 година е понеделник и е неприс'ствен за училиштата.
1 нoeмвpи cлeдвa дa ce в'зпpиeмa ĸaтo eдинcтвeнија oт пocoчeнитe oфициaлни пpaзници, ĸoјтo нјамa oбштo пpилoжeниe cпpјамo вcичĸи paбoтници и cлyжитeли, a caмo ĸ'м paбoтницитe и cлyжитeлитe, зaeти в „yчeбни зaвeдeнија”.
Bas da vidimo dal ce ministarstvo da radi danas
Eve eden update na spisokot so prepiski po konzulski pat.@Blgarceto ke ni kaze dali MP i Jotova ke rabotat, on e na red, prv e na spisokot
Proveruvav nesto od sabajle, nema ukazi nitu od finalna u polozitelno.... ima mnogu promeni od petokot samo kaj prepiski od 2021, od Obrazuvana prepiska vo finalna...
Skoro polovina prepiski od 2021 se veke na finalna, nekade okolu 8.000, + 15.000 od 2019 + 10.000 od 2020....se na finalna...ceka se na sovetot po graganstvo, ke se utepat od rabota
Posle ke pustam spisokot, da go sredam...
Ajde aman veke. Ne utepa cekanjevo.Eve eden update na spisokot so prepiski po konzulski pat.
Posledni promeni vo Ukaz se na 22.10.2021 (potpisan na 11.10.2021), Ukaz 162, vo nego se vkluceni prepiski sto se so data na polozitelno od 22 i 26.03.2021, posledna prepiska po konzulski pat vklucena vo ovoj ukaz e so br. 8174/2019. Sledni sto treba da bidat vkluceni vo Ukaz bi trebalo da se prepiski okolu toa brojce, t.e. so status polozitelno od 22/26.03.2021 god.
Eve i listata na Bibo, so clenovi od forumot sekoj so nivnite statusi... Na red za Ukaz se @Blgarceto @Pitbull90 @Milenija @SkopjeGirl @Leonidas1234 @hristoviki @ДЕСПОТ ....
Ajde braka, ajde ajdeeeeeee rabotejte barem malku.... pustejte nestoБугарско државјанство (процедура и потребна документација)
Potpis i kaj mene :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:forum.kajgana.com
Nikoj ne moze da ti kaze tocno .potpisot se ceka 7-8meseci barem do sea taka bese …gledaj prati ke vidisDenes mi e tocno 2godini I 7 meseci od intervju.
Poiskusnite I poupatenite gi molam da kazat ako sakaat uste kolku imam do ukaz.
Fala