Skopje East Gate

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
А на шилежето кафичот каков е?

У Сити Мол, у KFC, екранот на кој муштеријата гледа што купил на каса, е еднојазичен. Албански.
Знам, пиша еднаш ти.
Мене тоа не ме занима многу, јас во КФЦ сум бил 2-3 пати, стриктно драјв ин во Автокоманда, македонски на звучник ми збореше девојка, си нарачував Боксмастер, топ е.

,,....ИГОР ДАВКОВ, Извршен директор: Во Скопје Ист Гејт се обидувам да го внесуам целото мое знаење и искуство од досегашната 23 годинишна кариера во различни сектори од економијата. На овој проект менаџирам тим од 30 врвни професионалци и заедно управуваме редица на комплексни процеси поврзани како со изградбата на трговскиот центар, така и со неговата комерцијализација. Во проектот, ,,Скопје Ист Гејт” бев вклучен од самиот почеток, уште од првите анализи, и врз база на претходното искуство во банкарски сектор ги предводев најголемите стратешки трансакции и административни постапки поврзани со купувањето на земјиштето, како и процесот за синдициран кредит кој траеше повеќе од една година. Инаку, ова е втор голем проект на кој работам во рамките на Групата после успешната приказна со програмата за лојалност на Нептун Македонија и ,,Happy” кобрендираната кредитна картичката проект на Нептун Македонија во партнерство со НЛБ Банка АД Скопје...,,

Igor Davkov WEB.jpg dsc_0797-1-1024x682.jpg

... директор, прв човек, кај ги наоѓаат, карикатура :eek:

...ниту знае да се облекува, ниту знае да зборува, изгледа како сумо борач или малтене боксер, стегнат мислиш ќе пукне, а сега го гледам/слушам на Вести на интервју каде чита човече и покрај другото вели „промена сме направиле за 360 степени“, бил економист со искуство, а не знае што значи правилниот изразот „180 степени“, а не неговите 360 степени промена, ај да речеме некој „советник“ му го напишал, па да напишеше на листот , „јас сум будала, јас сум будала“ ќе го читаше ли тоа гласно? ...сигурно!! ...гарант!! :pos:

Глејте на позитивната страна, во Сити мол браќата нема да идат веќе.
Автоматски споено мислење:

Поголем проблем ќе бидат резидентните згради во тој комплекс. Знаеме кој ќе се всели во нив и чим се укотват постепено ќе идат накај Автокоманда и како што е мала населба има одма да стане Чаир и тоа.

Незнам од кај да почнам зашто незнам од кој дел си на Скопје ама ај вака во Железара веќе врие шипци, малото послем факултетите е цело шиптарск о ( ауто корект почна форумов изгледа) и е одделено од Ист гејт само една улица и сеа ти гужи фати шо им било целта да се спуштеле накај Автокоманда каде пто вече има добра бројка на шипци
Демек нашиве не продаваат на шипци па им треба некој да им направи згради, ако беше наш инвеститор никако ке ги враќаше назад, истиов муабет се верглаше и за Џевахир…

Sent from my iPhone using Tapatalk

„промени за 360 степени“
Бијонс, ај вака. Се дебатирало ова за 180 и 360 степени, всушност и јас имам пишувано и не би сакал да се повторам па ќе пробам вака попластично да ти објаснам зошто и 360 степени промена може да се земе како валидна теза.
Замисли си кошаркарски терен, на цемент, и треба да се офарба црвен цементот.
Доаѓа некоја современа машина што треба тоа да го направи, застанува на средина, свртена е нагоре
1635529005125.png
Замисли си дека прска некоја боја и врти автоматски.
Ако сврти 180 степени, каква промена ќе има на теренот?
Ако сврти 360 степени, каква промена ќе има на теренот?

Ај сиктер, Paint отворав ради тебе.

Бијонс, ај вака. Се дебатирало ова за 180 и 360 степени, всушност и јас имам пишувано и не би сакал да се повторам па ќе пробам вака попластично да ти објаснам зошто и 360 степени промена може да се земе како валидна теза.
Доаѓа некоја современа машина што треба тоа да го направи, застанува на средина, свртена е нагоре
Прегледај го приврзокот 311551

ај ова добро ке го проголта бијонс ама како бе можеле ваков грд директор со огромен нос да стават па упте ужасен стил на облекување [emoji43]‍[emoji94]

Игор е чесно чоече и од позиција продавач во продавница за техника стана директор, неписмено, форумско, no-life створење.

Не да се одлогираш, туку отвори пенџере и наглавачки полетај надоле. Веќе и многу ретко го читам форумов, ама кога и да отворам тебе како гангрена те гледам во секоја ебена тема.

Колку и да не ја ценам оваа шиптaрска "инвестиција", не можам да си дозволам да ти ги читам овие срања за човеков. Да имаше малку мозок у тоа тиквата, ќе се позафатеше со газдите, а не со директорот, ама толку ти е досегот ментален. Може да му се фатиш на чоекот за што сакаш.

...празноглавите немаат рогови да ги препознаеш,ама ќе ги приметиш по нивните дела
...до кој степен на очај треба некој да биде,за да пишува вакви блујаници?
...и тоа само да бидат приметени

...што се однесува до директорчево имам само еден збор што ја опишува неговата персона во целост...газолижач :)

Прегледај го приврзокот 311551

Значи стварно е 360?:place::place::place::place:

Сигурно бијонс повеќе се разбира од луѓе кои вложуваат стотици милиони евра, нели...?

eac0178b4e8f652b9447b57b5d781169.jpg

7d6f1cd623fd9f7c458636d64ae02d6c.dng

2ad8bb5f9e05722744ce971dfc28d40c.jpg

Не сум бил уште, по слики ми се свиѓа, изгледа кул и модерно. Ама не е истиот филинг со пандемија, рестрикции на струја, хаос град...

Имаат и веб страна ако ве интересираат брендовите.

Јас не сум бил уште ама по тоа што често тука коментирам веќе не знам од кога тоа значи дека би сакал некогаш кога ќе помине ова лудилово и вирусов да го посетам. Навечер од надвор по сликиве што гледам изгледа доста модерно, блешти од лед осветлување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom