Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, пиша еднаш ти.У Сити Мол, у KFC, екранот на кој муштеријата гледа што купил на каса, е еднојазичен. Албански.
Глејте на позитивната страна, во Сити мол браќата нема да идат веќе.
Автоматски споено мислење:
Поголем проблем ќе бидат резидентните згради во тој комплекс. Знаеме кој ќе се всели во нив и чим се укотват постепено ќе идат накај Автокоманда и како што е мала населба има одма да стане Чаир и тоа.
Бијонс, ај вака. Се дебатирало ова за 180 и 360 степени, всушност и јас имам пишувано и не би сакал да се повторам па ќе пробам вака попластично да ти објаснам зошто и 360 степени промена може да се земе како валидна теза.„промени за 360 степени“
Бијонс, ај вака. Се дебатирало ова за 180 и 360 степени, всушност и јас имам пишувано и не би сакал да се повторам па ќе пробам вака попластично да ти објаснам зошто и 360 степени промена може да се земе како валидна теза.
Замисли си кошаркарски терен, на цемент, и треба да се офарба црвен цементот.
Доаѓа некоја современа машина што треба тоа да го направи, застанува на средина, свртена е нагоре
Прегледај го приврзокот 311551
Замисли си дека прска некоја боја и врти автоматски.
Ако сврти 180 степени, каква промена ќе има на теренот?
Ако сврти 360 степени, каква промена ќе има на теренот?
Ај сиктер, Paint отворав ради тебе.
Бијонс, ај вака. Се дебатирало ова за 180 и 360 степени, всушност и јас имам пишувано и не би сакал да се повторам па ќе пробам вака попластично да ти објаснам зошто и 360 степени промена може да се земе како валидна теза.
Замисли си кошаркарски терен, на цемент, и треба да се офарба црвен цементот.
Доаѓа некоја современа машина што треба тоа да го направи, застанува на средина, свртена е нагоре
Прегледај го приврзокот 311551
Замисли си дека прска некоја боја и врти автоматски.
Ако сврти 180 степени, каква промена ќе има на теренот?
Ако сврти 360 степени, каква промена ќе има на теренот?
Ај сиктер, Paint отворав ради тебе.