- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.080
- Поени од реакции
- 1.937
Гримчо брат или кој и да си.. Си се фатил аутистички за пекабеско како да сме 1975 и да нема друг начин како да го проку'чиш своето знаење и решителност. Абе пари прават не ,,фондовите'' што ги отепа од ругање него луѓе нa МБИ 10 и останати ликвидни компании дури се и извезоа во S&P 500 VOO и сл. Тебе најголемата болка ти е шо не супеа да го оправдаш тој 4.22 P/E и да ни го продадеш како бонбона коњуктура. Да имаше друг ист како тебе да го трола АДИНГ ќе сфатеше дека едно исто е во прашање. Тоа ти е како како беспоговорно да ги подржуваш Norwich City и да веруваш дека некогаш ќе крене пехар у премиер. Ти си друже инспирација за многу што те читаат (мене веќе си ми тривијален) што би те советувал да го продадеш тоа трашот од кој 2 години сите бегаат како ѓавол од тамјан и си најдеш value алтернатива. Бар од сите што ги читав ти секогаш си бил (бил бил порано) маркантен и ,,звучен''.Сите се топ, многу подобри од каматите на банкарски депозити
Автоматски споено мислење:
Ајдеее, за две недели шерифување веќе почна да наредувашАма еве и јас би сакал да прочитам една анализа за ПКБ од „другар ми“