Seuste ne e otvorena najverojatno do kraj na mesecov ke ja otvorat.Ja otvorija novata 7ca vo avtokomanda, makpetrol, ima nekoj nekoe info?
Seuste ne e otvorena najverojatno do kraj na mesecov ke ja otvorat.Ja otvorija novata 7ca vo avtokomanda, makpetrol, ima nekoj nekoe info?
Дали ова ти е Axwell на профилнава?просечен редовен муштерија во седмица
160 денари од денесОд кога бе тој Макпетрол е во Автокоманда? Фацата ви ја ебам ми ја смаливте населбата.
Гледам и во Визбегово ќе отвараат, планираат истите цени да се. 150ден за да јадам бљувотина од бензиска извини ама мало морген.
Уште ти и Павле Трајанов останавте да јадете во 7цаДобро е, што повеќе седмици тоа повеќе места кај да се касне добар хамбургер. Мајонезот им е врв.
Затоа пред затварање секоја фискална во било која 7-ца им е близу 1000-ка (издадени сметки) некад малку над, некад малку под... Стави просек по 2 сендвичи на сметка па види дали само они двајца останале да јадат...Уште ти и Павле Трајанов останавте да јадете во 7ца![]()
За жал во право си.Затоа пред затварање секоја фискална во било која 7-ца им е близу 1000-ка (издадени сметки) некад малку над, некад малку под... Стави просек по 2 сендвичи на сметка па види дали само они двајца останале да јадат...
Ене ти го мајонезот (со кари) во Кам.Добро е, што повеќе седмици тоа повеќе места кај да се касне добар хамбургер. Мајонезот им е врв.