Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со сиот ризик да бидам цитиран и исмеван после (ако дојде до тоа, ќе свртам на патетика и ќе ве изманипулирам, како одредени членови), но мислам дека Јунајтед не губи денес.
Похрабар јас, ќе рече победа, пизда јас, нерешено.

Страшно потценет Јунајтед, не разбирам.

Доколку дното беше мислење на социјална платформа.

:facepalm:

Каква е оваа одбрана бе? :pos:

Ливерпул една комплетна акција не изигра, даде 3 гола и имаше еден зицер плус. Смешки.

Одбраната е доџе ми да вриснем, а добри акции имаат ЛФЦ до сеа, посебно последниот гол, има време да покажат акции со наредните 3 гола.

Види ги Пул, кршачи на забава, се спремив за добар фудбал, пиво, грицки, овие ја решија уште во прво полувреме.
Префрлање на Рома - Наполи.

Типував 1-4, ама изгледа ги потценив Ливерпул.
Одлично што два пати Роналдо го спасува Оле во 90+ во ЛШ, за да не го избркаат. Исто бодови со Арсенал!!!

После првесвртот против Аталанта мислам дека му е сигурно местото дури и 10-0 да изгуби денес :D

Одлучиле сериозно да го стават коментарот на тест.

Типував 1-4, ама изгледа ги потценив Ливерпул.
Одлично што два пати Роналдо го спасува Оле во 90+ во ЛШ, за да не го избркаат. Исто бодови со Арсенал!!!
Си ја пренецил одбраната на Јунајтед. Овие се способни да примат 8 и од нас тука од форумов.

Двата гола поклони.
Каква е оваа одбрана бе? :pos:

Ливерпул една комплетна акција не изигра, даде 3 гола и имаше еден зицер плус. Смешки.
Срамота е вакви мислења да пишуваш.
Исто вакви срамни постови пишуваше кога Сити ве тресна од земја, Мурињо кога ви беше тренер.

Ваљда ова се должи на моменталната нервоза од резултатот и натпреварот.

Коа ќе ми текне дека Денис ми е на клупа а Роналдо стартер.
Гарант у второ Кики автогол па црвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom