Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.432
- Поени од реакции
- 58.776
Мораше ли и ти Кандрева?Ѕинго од Торино ми е hidden gem. Го вади 59та минута
Мораше ли и ти Кандрева?Ѕинго од Торино ми е hidden gem. Го вади 59та минута
Во последна минута го смислив. Единствениот трансфер ми беше Запакоста за Толои, и си реков за првпат во мојата фантази кариера ќе играм без играч од Милан па Кандрева отиде место Салемакерс.Мораше ли и ти Кандрева?
Лига ќе праиме?На RealFevr имате AFCON
Автоматски споено мислење:
На RealFevr имате AFCON
Не ни треба. Ќе се најдеме во "Македонија" лигата, не сме многу играчиЛига ќе праиме?
Гледам и драфт има, затоа да си прашамНе ни треба. Ќе се најдеме во "Македонија" лигата, не сме многу играчи
Направив тим јас.На RealFevr имате AFCON
Автоматски споено мислење:
На RealFevr имате AFCON
Толку од добриот пласман во играва.Прегледај го приврзокот 319428
Како го владеам афричкиот фудбал значи. Пола тим не знам кај ми игра во клубски фудбал.
Скроз изумив да ти честитам, убаво што ме потсети. Ме изгази уште на средина од сезоната, но сепак до крај решив да го испочитувам фантазито и го играв активно, се до претпоследното коло кога ради еуфорија дека ќе сме шампиони заборавив да направам измени Честитки, до година морам да се вратам посилно!Издоминирана Сериа А, издоминиран @џимеј, издоминиран @Uli Hoeneß (па покрај сите други биваше ли и Бундес да ја кикснеш? Француско ме измачи само )
Криптото освоено.
43то место.Скроз изумив да ти честитам, убаво што ме потсети. Ме изгази уште на средина од сезоната, но сепак до крај решив да го испочитувам фантазито и го играв активно, се до претпоследното коло кога ради еуфорија дека ќе сме шампиони заборавив да направам измени Честитки, до година морам да се вратам посилно!
Многу јак, мислам дека имаш бајаги појак скор од мојот минатата сезона. Кое место заврши на генералната табела?
Браво, честитки.Издоминирана Сериа А, издоминиран @џимеј, издоминиран @Uli Hoeneß (па покрај сите други биваше ли и Бундес да ја кикснеш? Француско ме измачи само )
Криптото освоено.