Гарант Ванда и таа другата се имаат договорено да прават скандал.Јас мислам повеќе е за внимание ова, видете му постовите на инста "more details soon "
Цел Кардашијан е пустиот![]()
На Инстаграм сите се лепотици![]()
Каква пичка му се става жити се ? Онаа Суарез фукаретината со тие веѓите неискубени. Баш сега и гледав слики на инстаграм има нешто одбивно во неа ама добро вие мажите со поинакви очи ги гледате ваквите![]()
Пичкината магија на Ванда го освои него. Демек нели, „пријатели“ биле, па оваа се скарала со Макси и Мауро ја тешел на Јахта кај него. За на крај да и склепа неколку деца и да ги истетовира и тие деца на Макси на рука кај него.Шо му требаше со Ванда уопште да почнуе, одамна се прашуеме тука, кога се знае. Од нааапана чушка и оставена жена бегај подалеку, таа да чинела не ја оставале![]()
Буквално сам ја исцрпи темата у еден пост што ја почна.Mногу вие интересно штом две страни за Икарди и Ванда се прат муабети тука.
Кажете нешто за Чаканоглу шо не постои и сега засега е тежок блам од играч...ајде уште почеток е и не е ферски веднаш да се окарактеризираат како флоп со Кореа...сепак Ериксен по една година почна да личи на играч кај нас, а Хакими првите 10 утакмици на другите играчи му подаваше..не знаеше која планета е...па затоа можеби има време.
Па тоа ми е и мене поентата, не можам сега да го мразам поради тоа. Наивно дете, го искористи оваа и тоа е, останатото е историја. Што вика Стефан, небитно ќе беше сето тоа, машина беше детето. Колку само изгуби...Можда бил младо дете, ама исклучително глупо младо дете.
Одлично, само иден капитен треба да е Шкринијар.