Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
И сега ти ќе му идеш на типов и ќе му кажеш дека не е ова процес на фабрика, дека секој е различен, дека нема да ги научи сите, дека се е индивидуално и зависи од случај до случај?
Мислам дека ова нивново „сè е индивидуално“ е друг начин да кажат дека не се согласуваат со она што ти индиректно го кажуваш - дека 80-85% се sluts/спонзоруши/изместени егоистични вредности.
Кај нив искуството е можеби 50/50 и затоа викаат „сè е индивидуално“.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Селективна осуда на генерализација ми е нова омилена појава :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.523
Поени од реакции
24.320
Чекај сега, нели "сите мажи беа исти"! :cautious:
Da da, site ste Malenko. Nema greska.
Ti si ziv primer deka dobrite decki bez isklucok zavrsuvaat vo friendzone. Da bese Malenko materijal druga ke bese prikaznata, ostaj tuka prikazni sto kazuvaat.
Neka me popravat ako gresam :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Нема врска со опашки се загледав хорор серија..
Tuka sme, koga ke go dogledas hororot bas bi sakal da procitam razumno objasnuvanje okolu ekstremnite slucaevi koga e potrebna intervencija, a koga ne e i kako go procenuvas toa.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Дали ти навистина мислиш дека мушко дете од 20 и нешто години е способно да оцени што носи дома. И дали не мислиш дека среќата на тоа дете многу лесно може да се претвори во кошмар. ЕДИТ: Па и женско.

Не зборам за „ороспија“ што би рекол Владе. Зборам за особа која знае да манипулира и знае да се постави како главен стратег во куќата. Што е многу полошо.
Најсигурно да се договорат родителите од двете страни, ако тие се бендисаат за децата е мало гајле.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Најсигурно да се договорат родителите од двете страни, ако тие се бендисаат за децата е мало гајле.
Ќе се спасат децата од многу стресови :D

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.747
Поени од реакции
35.613
Сакаат жарчиња, ама се плашат од пожар.
Нека не те лажат.

Мажите се поплашливи суштества од жените :pipi:
Кога една жена сака еден маж, нејзе ништо не ја плаши :icon_mrgr:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.747
Поени од реакции
35.613
Маживе од Маленко не можат да дојдат на ред за женење :pos:

А и овие новинариве пак, следниот пат место „Се ожени Маленко“, нека напишат „Маленко потпиша нов 2 годишен договор:свиркам:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.523
Поени од реакции
24.320
Маживе од Маленко не можат да дојдат на ред за женење :pos:
Ne, ne, dobrite, finite mazi nemozat da dojdat do sliva radi raznorazni Malenkovci. Za zenenje ke dojdat koga na ovie ke im se smaci od malenkovci i ke sakaat da se zadomakinat :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Нека не те лажат.

Мажите се поплашливи суштества од жените :pipi:
Кога една жена сака еден маж, нејзе ништо не ја плаши :icon_mrgr:
Duri ni zena mu :P

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.747
Поени од реакции
35.613
Ne, ne, dobrite, finite mazi nemozat da dojdat do sliva radi raznorazni Malenkovci. Za zenenje ke dojdat koga na ovie ke im se smaci od malenkovci i ke sakaat da se zadomakinat
Маленко се жени со жени Владе. Позадомакинет здравје :icon_mrgr:

Од една страна тие не му ставаат пиштол на глава „аман мора да се ожениш со мене“.
Нити пак Маленко им става пиштол на глава „аман мора да се омажиш со мене“

Што значи се си има реципроцитет. Така да џабе го вперуваш прстот само кон жените, кога ни мажите не се ништо поарни :sneaky:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.523
Поени од реакции
24.320
Маленко се жени со жени Владе. Позадомакинет здравје :icon_mrgr:

Од една страна тие не му ставаат пиштол на глава „аман мора да се ожениш со мене“.
Нити пак Маленко им става пиштол на глава „аман мора да се омажиш со мене“

Што значи се си има реципроцитет. Така да џабе го вперуваш прстот само кон жените, кога ни мажите не се ништо поарни :sneaky:
Dobro Malenko pokraj sto e los po site standardi tuka ima i ljubov vo nego. I toa e dobitna kombinacija. Em loso momce, em poln so emocii i visok ljubov za spodelvanje. Ne e ni cudo sto se zeni 5 pati. A kolku samo ne gi ni zenel tuku samo im ja preureduval utrobata :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom