Мислам дека ова нивново „сè е индивидуално“ е друг начин да кажат дека не се согласуваат со она што ти индиректно го кажуваш - дека 80-85% се sluts/спонзоруши/изместени егоистични вредности.И сега ти ќе му идеш на типов и ќе му кажеш дека не е ова процес на фабрика, дека секој е различен, дека нема да ги научи сите, дека се е индивидуално и зависи од случај до случај?
Da da, site ste Malenko. Nema greska.Чекај сега, нели "сите мажи беа исти"!![]()
Tuka sme, koga ke go dogledas hororot bas bi sakal da procitam razumno objasnuvanje okolu ekstremnite slucaevi koga e potrebna intervencija, a koga ne e i kako go procenuvas toa.Нема врска со опашки се загледав хорор серија..
Најсигурно да се договорат родителите од двете страни, ако тие се бендисаат за децата е мало гајле.Дали ти навистина мислиш дека мушко дете од 20 и нешто години е способно да оцени што носи дома. И дали не мислиш дека среќата на тоа дете многу лесно може да се претвори во кошмар. ЕДИТ: Па и женско.
Не зборам за „ороспија“ што би рекол Владе. Зборам за особа која знае да манипулира и знае да се постави како главен стратег во куќата. Што е многу полошо.
Ќе се спасат децата од многу стресовиНајсигурно да се договорат родителите од двете страни, ако тие се бендисаат за децата е мало гајле.
Не сме сељаци да загледуваме, едно ко ниедноЌе се спасат децата од многу стресови
Нека не те лажат.Сакаат жарчиња, ама се плашат од пожар.
Ne, ne, dobrite, finite mazi nemozat da dojdat do sliva radi raznorazni Malenkovci. Za zenenje ke dojdat koga na ovie ke im se smaci od malenkovci i ke sakaat da se zadomakinatМаживе од Маленко не можат да дојдат на ред за женење![]()
Duri ni zena muНека не те лажат.
Мажите се поплашливи суштества од жените
Кога една жена сака еден маж, нејзе ништо не ја плаши![]()
Маленко се жени со жени Владе. Позадомакинет здравјеNe, ne, dobrite, finite mazi nemozat da dojdat do sliva radi raznorazni Malenkovci. Za zenenje ke dojdat koga na ovie ke im se smaci od malenkovci i ke sakaat da se zadomakinat
Ja plasat drugi zeniКога една жена сака еден маж, нејзе ништо не ја плаши![]()
Заради жените како жени или зошто мажот е теле ?Ja plasat drugi zeni
Dobro Malenko pokraj sto e los po site standardi tuka ima i ljubov vo nego. I toa e dobitna kombinacija. Em loso momce, em poln so emocii i visok ljubov za spodelvanje. Ne e ni cudo sto se zeni 5 pati. A kolku samo ne gi ni zenel tuku samo im ja preureduval utrobataМаленко се жени со жени Владе. Позадомакинет здравје
Од една страна тие не му ставаат пиштол на глава „аман мора да се ожениш со мене“.
Нити пак Маленко им става пиштол на глава „аман мора да се омажиш со мене“
Што значи се си има реципроцитет. Така да џабе го вперуваш прстот само кон жените, кога ни мажите не се ништо поарни![]()