Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Taka de, arno ama nikoj tuka ne bi zel kamenjarka za zena. Duri ni @kano koj ete prosetal po svetot, videl mnogu raboti, emancipiran, prozapadno nastroen itn itn. Bi ja opnal onaka da se isprazni ama za brak, zena nikako. Neznam zosto, ne deka od sapun e pa ke se potrosi :D
Ili ima minato i minato:cautious: Ete utre sin ti da ja zemi najgolemata orospija vo gradot, sigurna si deka ke se vodis po ovaa tvojata logika ili malce poinaku ke reagiras :sneaky:
Би се замислила и за Маленко за зет...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.525
Поени од реакции
24.322
Мајка му ќе ги раздели. Знаеш, доволно е само, пред жена, да пуштиш едно мало жарче, потоа женскиот мозок ќе си ја заврши работата. Ќе го индоктринира, дали со предавања и притисоци, или со директно префрлање и крадење на неговото внимание додека неговата девојка е тука.

Тоа е интересен феномен. Жената одма ќе си креира ривалитет, мое е само да ја поддржам со едно мало минијатурно жарче. :sneaky:
Dambi, ti si dobroto momce tuka samo neznam zosto doktorkata glumi ludilo i ne ti se predade vo celost :свиркам:. Ti si se sto zenive baraat tuka na forumot. Jas od druga strana sam momak na losem glasu. Me procitaa od prva i Darling i Agdeto i Aceso i red drugi. Jas sum talogot od maskata populacija na forumot, maski sovinist, kooperacija i sto li ne :toe:
Автоматски споено мислење:

Би се замислила и за Маленко за зет...
Ama neli minatoto ne vazno. Srekjata na tvoeto cedo e najbitna iako znaes deka Malenko najverojatno ke ti ja natrudni kjerkati i ke ja ostavi kako i site drugi pred toa. Pet po broj. Oficijalni. Za neoficijalni mozeme da spekulirame samo.

И пак јас Миленко си прочитав...леле што ми е. :tapp:
Dambi ti e, ete toa ti e :sneaky:

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Ama neli minatoto ne vazno. Srekjata na tvoeto cedo e najbitna iako znaes deka Malenko najverojatno ke ti ja natrudni kjerkati i ke ja ostavi kako i site drugi pred toa. Pet po broj. Oficijalni. Za neoficijalni mozeme da spekulirame samo.
И не е.. Не дискутираме за екстремни случаеви.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Сантели како одговорна мајка би требало да знае дека среќата на нејзиниот син е најважна за неа, доколку синот и е среќен со таква жена. Без разлика што таа ќе мисли за нејзината снашка, за мир и почит спрема синот, таа би требало да се однесува најнормално.
Владе пак како одговорен татко би требало да знае дека среќата на неговиот син е најважна за него, доколку синот му е среќен со таква жена. Без разлика што Владе ќе мисли за неговата снашка, за мир и почит спрема синот, тој би требало да се однесува најнормално.

Што ќе мислат во глава, тоа си е нивно, сигурно ќе ја псујат, осудуваат и слично. Ама пред синот би требало да се однесуват најнормално. Негов избор, своја глава, своја капа.:toe:
Дали ти навистина мислиш дека мушко дете од 20 и нешто години е способно да оцени што носи дома. И дали не мислиш дека среќата на тоа дете многу лесно може да се претвори во кошмар. ЕДИТ: Па и женско.

Не зборам за „ороспија“ што би рекол Владе. Зборам за особа која знае да манипулира и знае да се постави како главен стратег во куќата. Што е многу полошо.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.747
Поени од реакции
35.613
Дали ти навистина мислиш дека мушко дете од 20 и нешто години е способно да оцени што носи дома. И дали не мислиш дека среќата на тоа дете многу лесно може да се претвори во кошмар.

Не зборам за „ороспија“ што би рекол Владе. Зборам за особа која знае да манипулара и знае да се постави како главен стратег во куќата. Што е многу полошо.
Не мислам дека машко дете од 20 и нешто години е способно да оцени што носи дома. И се сложувам дека среќата на едно дете многу лесно може да се претвори во кошмар.
Ама не заборавај дека истото се случува и со 20 годишна девојка, која што не е способна да оцени каде влегува и во што се впушта.
Само затоа што сте мажи, не треба да гледате само од таа ваша перспектива, туку малку да погледнете и од другата страна.

За еден родител среќата на своето дете би требала да биде најважна. Да како родител, родителот треба да му укаже на последиците од таквиот избор, дали тоа укажување ќе вроди со плод или не, тоа е веќе друго прашање. Ама доколку син ми утре цврсто реши баш да земе таква жена, мене не ми преостанува ништо друго туку да му речам “каква ти глава, таква ти капа“.

За една мајка, нити една снаа не е доволно добра за нејзиниот син :)па макар била и се нај нај

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Сигурно 99% од екстремните случаи не се забележани по таблоиди. Како ќе ги осетиш ти екстремните случаи ?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.525
Поени од реакции
24.322
Koj se toa ekstremni slucaevi. Kolku partneri trebalo da ima za da minatoto naednas bide vazno. I kako ke znaes ako ne se zainteresiras na primer?
Ete Malenko imal 5 oficijalni partnerki sto za tebe e ocigledno pricina da krenes crveno zname. Od druga strana za zensko 5 partneri vo denesno vreme bas i ne e nekoja brojka :toe:.
P. S ocekuvav diplomatski odgovor, ama ova tvoeto e kako nekoj diplomat sto od doma ne go znaat deka e diplomat. Nekoj sesti esalon na diplomat. Ajde mozes ti i podobro.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Не мислам дека машко дете од 20 и нешто години е способно да оцени што носи дома. И се сложувам дека среќата на едно дете многу лесно може да се претвори во кошмар.
Ама не заборавај дека истото се случува и со 20 годишна девојка, која што не е способна да оцени каде влегува и во што се впушта.
Само затоа што сте мажи, не треба да гледате само од таа ваша перспектива, туку малку да погледнете и од другата страна.

За еден родител среќата на своето дете би требала да биде најважна. Да како родител, родителот треба да му укаже на последиците од таквиот избор, дали тоа укажување ќе вроди со плод или не, тоа е веќе друго прашање. Ама доколку син ми утре цврсто реши баш да земе таква жена, мене не ми преостанува ништо друго туку да му речам “каква ти глава, таква ти капа“.

За една мајка, нити една снаа не е доволно добра за нејзиниот син :)па макар била и се нај нај
Реков, се поправив и за девојки важи. Ама генерално мислам дека проблемот се повеќе машките во денешно време.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.747
Поени од реакции
35.613
Реков, се поправив и за девојки важи. Ама генерално мислам дека проблемот се повеќе машките во денешно време.
Го едитира подоцна :sneaky:

Само вистина Владе :pipi:

Снаата да биде најдобра на светот. Во очите на мајката нејзиниот син секогаш ќе биде „поубавиот, подобриот, се по по по :icon_mrgr: и кој ќе ти каже поинаку те лаже :pipi:Или и со зетот :icon_mrgr:

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Го потврдувам тоа што го вели Sussaro:
ако некоја женска каже за некој тип дека е срцка, душа човек или дека среќна ќе биде таа што ќе го земе тој може комотно да заборави дека ќе дојде до неа макар бил и последниот маж на светот
Најчесто е така, во 99,99% случаи :)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Dambi, ti si dobroto momce tuka samo neznam zosto doktorkata glumi ludilo i ne ti se predade vo celost :свиркам:. Ti si se sto zenive baraat tuka na forumot. Jas od druga strana sam momak na losem glasu. Me procitaa od prva i Darling i Agdeto i Aceso i red drugi. Jas sum talogot od maskata populacija na forumot, maski sovinist, kooperacija i sto li ne :toe:
Чекај сега, нели "сите мажи беа исти"! :cautious:

Не сакаат добри момчиња. Сакаат жарчиња, ама се плашат од пожар. Сепак жарчето може да ја промени сликата за оазата.

Kajgana Shop

На врв Bottom