Pa i da znae golem patlak.. kaj ke dokaze deka mi dal 10 bonaЈавно е гласањето во советот.
Ако има 10 бона да даде за советник да гласа има и 3-4 бона да даде на лица да си ги врати тие 10 бона од кај тебе со камата.Pa i da znae golem patlak.. kaj ke dokaze deka mi dal 10 bona
Slobodno neka pusti..Ако има 10 бона да даде за советник да гласа има и 3-4 бона да даде на лица да си ги врати тие 10 бона од кај тебе со камата.
Алијанса мислам дека со 70.000 имаат 12.Со 50.000 гласа тешко до 10 пратеника.
Сконцентрирани им се во три изборни единици гласовите.Алијанса мислам дека со 70.000 имаат 12.
vmro ne pregovara so kasimi za novo mnozinstvo nego so dui.Тетово испадна клучна општина за цела влада. Ако Заев не го подржи Касами, отиде владата, ако го подржи, ДУИ ќе го минира во Скопје и Куманово.
Сепак за Заев попаметно е да го подржи Касами, Скопје секако е тешко достижно веќе, а ДУИ сигурно нема заради Тетово да ја напушти владата, знаат и они дека во таква состојба за првпат по 2008 ќе бидат опозиција, дури и да победат на вондредни избори, ВМРО нема да им ја прости 2017-та и кршењето на неформалниот договор “победник со победник“.
Плус предност за СДСМ е што Касами е пратеник, ако стане градоначалник, СДС добива пратеник плус, што може да е клучен при евентуално гласање доверба.
Ова некоја инсајдерска информација ли е?vmro ne pregovara so kasimi za novo mnozinstvo nego so dui.
sfati ja kako sakas. nema ljubov megu kasimi i vmro, od druga strana 100 pati imaat od dui kazano deka oni ke vratat vmro na vlast... racunaj i oni se poveke se svesni deka so sdsm nema idnina, ova im e moznost da ostanat na vlast.Ова некоја инсајдерска информација ли е?
Магаре или змија е. Ако го загуби Скопје ги губи јавните претпријатија и друга битна работа, Ордановски беше во право кога го кажа ова, ИЕ1 и Скопје наметнуваат тренд, после тоа може многу лесно и по други места да тргне работата наопаку...Тетово испадна клучна општина за цела влада. Ако Заев не го подржи Касами, отиде владата, ако го подржи, ДУИ ќе го минира во Скопје и Куманово.
Сепак за Заев попаметно е да го подржи Касами, Скопје секако е тешко достижно веќе, а ДУИ сигурно нема заради Тетово да ја напушти владата, знаат и они дека во таква состојба за првпат по 2008 ќе бидат опозиција, дури и да победат на вондредни избори, ВМРО нема да им ја прости 2017-та и кршењето на неформалниот договор “победник со победник“.
Плус предност за СДСМ е што Касами е пратеник, ако стане градоначалник, СДС добива пратеник плус, што може да е клучен при евентуално гласање доверба.