Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама на крај глеј ти да не се заебеш
Само вака бајовци, заебете добрина.
Богами, на човек му иде да се пропедерчиЧитајќи ги постовите на Суссаро за машко-женските односи ми ствараат само уште поголема одбивност кон врските.
ли ако си нормален човек не би рекол
Ок научи да читаш прво па после реплицирај.....За тебе нормален човек има пристап „имаш јаки цицки, дај да пипнам“?
Читајќи го машкиот „етникум“ на форумов, се повеќе ми станува јасно, зошто секс шоповите имаат повеќе работа![]()
Па и најубавата кола кога ќе и ги извадиш браниците и спојлерите изгледа грдо! Дечкото го црта скелетот, нормално дека не е убаво на око и за прифаќање! Ама зад тој скелет господ создал паравани, кулиси, шминка, театар и оооп играта изгледа убаво. Не е за откажување сетикиЧитајќи ги постовите на Суссаро за машко-женските односи ми ствараат само уште поголема одбивност кон врските.
Смири доживљај.Ок научи да читаш прво па после реплицирај.....
Смири доживљај.
Ти го прочитав постот за другарот кој што го воспеваш, со пристап „јаки цицки муабет“. И прашањето е дали според тебе тоа е однесување на нормален човек? Тој речник, тој пристап?
За на необавезна средба да помине муабет за волумен на цицки и горе пишуваното, не треба машко да е симпатично, треба женското да е ретардирано.Не е нормален, ама тука има едно огромно ама. Сум приметил дека ако некоја девојка смета дека си симпатичен што и да кажеш, па дури кај еден дел од девојки и ова погоре што го напишал членот ќе се развива разговорот во посакувана насока. Ако не си симпатичен за неа, можеш да имаш и одличен и убав пристап кон неа и да не вроди со плод.
За на необавезна средба да помине муабет за волумен на цицки и горе пишуваното, не треба машко да е симпатично, треба женското да е ретардирано.
Сигурно поминува некаде, ама е далеку од општа пракса. Може да биде и најубав и најшизик и кога ќе сврти два реда муабет да биде помножен со нула.
Целта не ги бира сретствата, ако треба да се правиш ненормален да дојдеш до п*чка онда прави се, затоа што на крајот од денот се е глума. Ја лично не би се лигавил и молел, тоа е веќе недозволиво а друго не би ми било проблем.Смири доживљај.
Ти го прочитав постот за другарот кој што го воспеваш, со пристап „јаки цицки муабет“. И прашањето е дали според тебе тоа е однесување на нормален човек? Тој речник, тој пристап?
Читајќи ги постовите на Суссаро за машко-женските односи ми ствараат само уште поголема одбивност кон врските.
Да Рон, толку сум неизживеан што морам да бележам се што каже дотичниот во тефтерот, истото го применувам во реалноста се со цел да ја ќарам женската од соништата.и ти си уште еден китапчија како анон што све што сусаро ќе каже забележува во тефтеро?
Е па „блазе“ тој маж, што треба да се прави ненормален само за да дојде до п*чкаЦелта не ги бира сретствата, ако треба да се правиш ненормален да дојдеш до п*чка онда прави се