- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Јас од Зоки Иванов научив дека лажење и говорење невистина се две различни работи. Пандов вели дека Заев е лажго затоа што во 1 часот изјави дека Шилегов води со 15 000 разлика овој веднаш рипна да го брани и нешто во стил вели дека лажење е тежок збор и дека тој само говорел невистинаЈа пуштам емисијава, и уште во првата минута, водителкава со прашање на што се должи падот на сдс дали е поради незадоволството на народот од политиките, и Зоки одма почнува да му се суши грлото, му се тресат рачињата, почнува да кружи да врти, па знаете јас не сум член на партијата што ја подржувам за разлика од Пандов, па бранчето сеа кај вмро е, да не ја зборавеле 2017. Ако во моментов сите вакви испрдоци на сдс се во вакво стање, да не знаат кај тераат, тогаш можам мирно да спијам.
Градењето големи згради во Карпош е препуштен на фирми со газди албанци. ГолденАрт газдите се од околината на Крива Паланка и не сум сигурен дека овој Зафировски им е роднина, од нив во Карпош е само зградата кај Машински. Зградетерините им се во Аердром, да сакаа Карпош во моментов да градат ќе најдеа некој од СДС и од Паланка да ја погурне работата. Секако дека ќе има и компензација, ипак не е комунизам.Стевчо ќе тепа во Карпош и тоа убедливо. ВМРО во последен момент реши да оди со свој кандидат инаку беа спремни да го подржат. Во втор круг сигурно ја има нивната подршка. Левица сигурно нема да гласа за Десковски. Проста математика. Инаку, Оливер Зафировски е близок роднински со градежната фирма ГолденАрт. И тој да дојдеше на власт ќе доправеше и тоа малку што е останато без згради во Карпош.