Ова е кандидатот на Левица од Шутка. Тркнете читнете кај Мерсиха Исмаиловиќ на профил, таа знае повеќе.
Сцени од иднината.
Ова е кандидатот на Левица од Шутка. Тркнете читнете кај Мерсиха Исмаиловиќ на профил, таа знае повеќе.
Сцени од иднината.
Нема тука простор за разумна дискусија, знаев одма.Бре бре бре, ќе се расплачам од реалитетот пренесен од линкот на Берик дрндрндрнионот.
Жените на ИСИС ми е еден од приоритетите за читање.Ова е кандидатот на Левица од Шутка. Тркнете читнете кај Мерсиха Исмаиловиќ на профил, таа знае повеќе.
Мора кога ќе постираш ти еден лик, од сквернавените гробишта, ќе го шокираш светот. Пробај поработи малку со оние од Инфомакс или со дебилон од Мактел, со шокантни вести и линкови ќе растурате.Нема тука простор за разумна дискусија, знаев одма.
Ќе се дружиме ја и ти на форумов.
Таа жена беше нападната од вашиот гуру, Апасиев дека е исламистка. Од друга страна, во партијата на Апасиев, има исламисти, ене ги, се молат пред влада. Тоа е лицемерие! И вие како следбеници на неговата партија треба да признаете грешка и да не го гласате Апасиев како поддржувач на исламизмот во Северна Македонија.Жените на ИСИС ми е еден од приоритетите за читање.
Ќе гласаме за жена ти ако ни ја донесеш. Ама тоа ако се ослободи од шпонските курови, вакви македонски мажи како тебе што толку ги бранат Албанците, жените им се ебат со браќата на големо. Докажано многу пати.Мора кога ќе постираш ти еден лик, од сквернавените гробишта, ќе го шокираш светот. Пробај поработи малку со оние од Инфомакс или со дебилон од Мактел, со шокантни вести и линкови ќе растурате.
Автоматски споено мислење:
Таа жена беше нападната од вашиот гуру, Апасиев дека е исламистка. Од друга страна, во партијата на Апасиев, има исламисти, ене ги, се молат пред влада. Тоа е лицемерие! И вие како следбеници на неговата партија треба да признаете грешка и да не го гласате Апасиев како поддржувач на исламизмот во Северна Македонија.
Ти како автохтонен или љубител на автохтони треба да ти е јасно дека е исламистка. Секој кој е против џихадисти ко оваа ги има моите симпатии.Таа жена беше нападната од вашиот гуру, Апасиев дека е исламистка. Од друга страна, во партијата на Апасиев, има исламисти, ене ги, се молат пред влада. Тоа е лицемерие! И вие како следбеници на неговата партија треба да признаете грешка и да не го гласате Апасиев како поддржувач на исламизмот во Северна Македонија.
Нема врска, детето не е исламист, полошо е тоа што е трениран соросоид. Беше нападнат на фејзбук од верници дека е дете на Сорос и други слични организации, дека учествувал освен во шарената и други такви настани по светов и дека работи против исламот. Бидејќи се избори и секој глас е важен истиот претпоставувам решил наместо со компири и масло да ги купи со клањане.Ијааа стварно бе ова од Левица искочи овој : )) Што вика Апасиев на ова? Чиз? Ај Камиказа изгубен у простор и време е, а и небитен скроз. Ццц какви дилетанти, појма немаат кој им се шуња у партија.
Нема гајле. Ти како ќе кажеш. Апасиев е исламист и ние не треба да гласаме за него.И вие како следбеници на неговата партија треба да признаете грешка и да не го гласате Апасиев како поддржувач на исламизмот во Северна Македонија.
Имаат демократско право да го прават ова јебига, на запад сум видел луѓе да се клањаат на улица затоа што тогаш е еднаш од 5 пати. Ми смета што овој има врски со Левица, за молењето, кога ордии протестираа без проблем, тогаш што останало за молење.Знаеме кој е организатор, не ме интересира причината што го поттикнала овој ЧИН.
Но вакво нешто, МУСЛИМАНСКА МОЛИТВА (намаз) сред центар, на булевар пред влада е ТЕЖОК и СРАМЕН чин, погазувајќи го МАКЕДОНСКИОТ НАРОД.
Прегледај го приврзокот 309961
Тажно е кога го гледам видеово. Навистина е тажно.