- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.961
- Поени од реакции
- 25.524
И јас се збунив со цифрите, викам веројатно мисли на евра, не круни.
Дарк лејди, аман бе човек!![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Дарк лејди, аман бе човек!
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Јбг се бунам со валутите, цело време во евра ми е умо затоИ јас се збунив со цифрите, викам веројатно мисли на евра, не круни.
Дарк лејди, аман бе човек!![]()
CafeDelMar е таму. Таа вели од 06.10 можело да се влезе до 31.10. Што и верувам, затоа што ЗНАЕ.Абе лејди и ти нацртавме и пак не сфаќаш, кој дел од напишаното не ти е јасен, ти пуштив скрин од полиција, по релевантен извор од тоа здравје ама ти си знаеш, седи си ти долу Охрид арна си![]()
Kako sto trgna site ke ne vdomi vo Svedska, samo da resi so vizata.хахахахаххаха темава сеа ја читам, well thats escalated quickly.
Дај некоја нека ме земе за документи, брак мрак нешто, добар сум, ќе си одговарам со швеѓаните. Иам и роднини у Гетеборд ќе се снајдам за смештај и работа, имав и една симпатија таму ама се омажи и роди, сеа само ја манијачам на инстаграм, и така.
Да се котиме тука како вошкиKako sto trgna site ke ne vdomi vo Svedska, samo da resi so vizata.
Ete stegame palci cholismo za srekja za pobrzi da bidni taa rabota.
Типична граѓанке од БаиротПрво глумеше сезнајка дека многу ги познаваш тука законите, па кога ти постирав линк дека нема рестрикции за влез во Шведска, освен сертификат не знаеше како да се извадиш па глумеше дека тролаш тука, типична селска Охриѓанка од Лескоец
Baska sogragjaniДа се котиме тука како вошки
nogu sila voa brat mi.Искрено,ДА ВИ СЕ ИСПОСЕРАМ ВО ВАКВАТА сатанистичка ЕУ полна со неморал,предрасуди,глупи закони и затворени граници!
Седи ти, каде тргна?!?Baska sogragjani
Ko ke se soberime, ko niz korzo, site poznati. Dobro sega i Djontra ke go zaitkame, ako od selo![]()
Ne idam Norveska, ne se pritresvajСеди ти, каде тргна?!?
Не идеш ни во Шведска, ќе си седиш во Македонија. Дека ти сметаа иселениците на времето.Ne idam Norveska, ne se pritresvaj
Ili Island![]()
Dobro be aman, ke si ostanam Capari. Eee pa i ti zlopamtiloНе идеш ни во Шведска, ќе си седиш во Македонија. Дека ти сметаа иселениците на времето.![]()
Go zaeba koronava @мкд владе , Ostreljanka planirase da zemi, ama radi karantinot ostavi za dogodinaНе идеш ни во Шведска, ќе си седиш во Македонија. Дека ти сметаа иселениците на времето.![]()
Ne da zemam, da me zemiGo zaeba koronava @мкд владе , Ostreljanka planirase da zemi, ama radi karantinot ostavi za dogodina![]()