- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.715
- Поени од реакции
- 7.623
Tele i na Ln i dodale grejaci pa ja krstile Nordic samo sto taa u zelezarijata kaj sto si ja kupil tvojata za Eftino (60+) ja nemat u verzija so grejaciОва мидејчето треба да е интересно машинче.... заслушав имало доста хај-енд опции и филтри.
Башка тоа во интрово интересно изгледа.... се гледа зашто Екстрим-Сејв носи во името а заборавиле нордик да пишат.
![]()
Midea Xtreme Save Inverter Air Conditioner
Midea Residential Air Conditioning Introduce Midea Xtreme Save Inverter Air Conditioning through Telesonic - exclusive agents for Midea in Sri Lanka.youtu.be
Тоа што во Сетек му додале NORDIK на името само поради тоа што има греачи на тацна е друга работа.
За гревота и тие како вас се ќе пишат само да продадат парче повеќе
Инаку вака на невидено ми се чини мојш слободно да си ја споредуваш со вашата Soyal 18ка од 64 илјади.....
Колку дава таа на -10?
И таа да не нема П од Петиполка?!
А коа сне кај Soyal-от.... ајде скратете тоа минусните температури на -10.
Корегирајте си вие на сајтот и јавете им на овие од климите.мк да корегираат.
Или бар избришете си го ERP документот кај што се глеа дека е само до TOL -10.... какви -25 какви бакрачи.
Како викаш ти секогаш.... ако била до -25 немало коси цртки и X-ови да има во енергетската
Прегледај го приврзокот 309351 Прегледај го приврзокот 309352
Ama ovde ja ima https://erp.mitsubishielectric.eu/erp/1/doclist/lot-10
LKN 3,5ka obicnata bez grejaci kosta regular cena 80k...aj da vidime dali Mitsubishi od poniska klasa kolku dava i kako modulira i za kolku kvadrati e....Soyalot e taman za cenata, a i greaci ima taka da sigurno e do -20 ama tvojata od 80k e do -10/-15
Sea neso na Heavy se prebacivte odkakko Elektrik go snema na klimi....
A moze i da stavite eden cenovnik Prilepski od kaj Capkuno pa site da se izraduvaat a i UJP

Последно уредено: