- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.282
- Поени од реакции
- 3.037
Хммм
Ај еве една божем "5,5ка" од 53к па за кеш била 47к кажи ни за колку м2 е моделчево ете и вие приучените Нордици понудивте
Сетек решиле ко на клими да предлагаат и у м2 па ја пишале Идеална за 45м2....45 на ладење може да е со едвај грејна моќ 3кв на -10
Овој модел од Петиполка ни П нема
Така да финтата земи 5,5ка ако си на граница не ти држи вода.
ProductFiche za 5,5kava Midea so doplnitelna grealka od 1kw od mozno 4 se mizerija edvaj 3kw ispiracani od samata klima.![]()
Midea AG Nordic series MSAGCU-18HRFNX-QRD0GW/MOX301-18HFN8-QRD0GW KIT
Сетек | Сè од техникаsetec.mk
Прегледај го приврзокот 309323
Od Eurovent dobile deka matematicki 3,107 moze da se zaokruzu na 3,11Ama TOL e -10 nema ni Nordic ni 5,5ka za greenje modelcevo od 47k
Прегледај го приврзокот 309330
Ова мидејчето треба да е интересно машинче.... заслушав имало доста хај-енд опции и филтри.
Башка тоа во интрово интересно изгледа.... се гледа зашто Екстрим-Сејв носи во името а заборавиле нордик да пишат.
Midea Xtreme Save Inverter Air Conditioner
Midea Residential Air Conditioning Introduce Midea Xtreme Save Inverter Air Conditioning through Telesonic - exclusive agents for Midea in Sri Lanka.
Тоа што во Сетек му додале NORDIK на името само поради тоа што има греачи на тацна е друга работа.
За гревота и тие како вас се ќе пишат само да продадат парче повеќе

Инаку вака на невидено ми се чини мојш слободно да си ја споредуваш со вашата Soyal 18ка од 64 илјади.....
Колку дава таа на -10?
И таа да не нема П од Петиполка?!
А коа сне кај Soyal-от.... ајде скратете тоа минусните температури на -10.
Корегирајте си вие на сајтот и јавете им на овие од климите.мк да корегираат.
Или бар избришете си го ERP документот кај што се глеа дека е само до TOL -10.... какви -25 какви бакрачи.
Како викаш ти секогаш.... ако била до -25 немало коси цртки и X-ови да има во енергетската

Ama TOL e -10 nema ni Nordic ni 5,5ka za greenje modelcevo od 47k