Ovaa sigurno ne raboti vo ni približno slični uslovi so "problematičnata" Fairy.Фала ти за деталниот одговор, дефинитивно има смисла за мааната да е во самиот простор. Јас сум бил во контакт и со други корисници на истиот модел на клима па горе долу истите проблеми сум ги слушал, затоа повеќе мислев дека е до климата отколку до просторот. Еве доколку ја читаат оваа порака корисниците на Gree Fairy, слободно нека споделат нивно искуство па да споредиме да видиме дали има нешто слично како кај мене.
Инаку, прв пат во оваа грејна сезона денеска ја пуштив Тосот климата, и таа моментално си работи со ~204W и перфектно ја одржува ( за сега ) внатрешната температура, наместена е на 22 степени а во собата е 22.4, пријатно е, удобно е за седење во просторијата, нема чувство на ладен воздух/ промаја.
Siguren sum deka mnogu slično bi ti rabotel i Tosot Muse vo istiot prostor.....
Edinstveno ti preostanuva da probaš da go zgolemiš prostorot zq greenje so otvaranje na vrati i fiksni pogolemi izduvi bez auto mod.

Ama TOL e -10 nema ni Nordic ni 5,5ka za greenje modelcevo od 47k
, em Nordik em 5,5kw em Eurovent ima 3Kw...samo u m2 nenapisale ovie na Ev...Ama koa Capkuno u PP ke ti dade popust ke ti se gleda kako za 50m2 i sto ima da se mislis, ima za sve pare da si zadovolen pa i komsiite ke gi grees

.