Se znae li koj gi lapna blokcinjata ?
Ne znam, ama nekoj lupnal 450k eur, ne e naivna sumaSe znae li koj gi lapna blokcinjata ?
Веројатно мислиш на друга зграда https://faktor.mk/komercijalna-banka-ja-dobi-i-kje-ja-prodava-zgradata-na-poraneshna-poshtenska---toa-e-za-neplaten-dolg-na-gofi-i-nema-vrska-so-eurostandardГРАД СКОПЈЕ ОБЈАВИ ОГЛАС ЗА КУПУВАЊЕ ГРАДСКА КУЌА, МОРА ДА БИДЕ ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР И ДА ЧИНИ ДО 11 МИЛИОНИ ЕВРА - Сакам Да Кажам
Град Скопје објави оглас за купување Градска куќа. Според условите наведени во огласот, новиот објект во кој ќе бидат сместени […]sdk.mk
Овој огласов да не е за зградата на Еуростандард?
Згора на тоа на 27 бона по акција. WoW. Наивност нема во никој случај или се фондовите или некој со истенчен слух.Ne znam, ama nekoj lupnal 450k eur, ne e naivna suma
Sekoja godina vtora polovina na fevruari e pik zasto se vrsat posledni pregrupiranja na kapitalot pred isplata na dividenda.MBI 10 ima nekoj cuden povtoruvacki ciklus na pikovi, na sekoi 4 meseci (vo sredina na 10.2020-2.2021-6.2021-10.2021...) (4500-5100+~6%=5400+~9%=5885...). po nekoja logika sledniot bi bil okolu 15.02.2020
Нешто се случува и сигурно не во добра насока, се надевам како крајно мал пазар ќе поминеме само со гребаници. Вучиќ вика поминал низ војни, корна итд. но со ова што сега е пред србија - енергетска криза и инфлација, досега не се сретнал. Бежовска најавува дупло поместување на инфл. кај нас од планирани 1,5 на 3 и тоа како првична корекција. Кој влегол во енергетски акции надвор, сега е во ложа. Сигурно иде пад на добар дел од акциите, но не е решение ни со кеш да се седи, нека пише некој идеја.
Секако дека ова нема да се случи и во последен момент ќе го изгласаат зголемувањето на нивото на долгот.
Verojatno nekoja insajderska informacija protekla......Golem utovar istovar u KMB na 9801, ne e blok.
cirka 1/2 mil eur
4.114 истргувани. Од кај навалава. Овој е еден исти си ги делка налогчињава по 50 парчињаVerojatno nekoja insajderska informacija protekla......