Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Рома тој период кога дојде Џеко и првите 3 негови сезони таму воопшто не беше наивна екипа, баш напротив, вриеше горе и ако може да се каже се бореше за титула. Нешто што после нив Наполи го праеше со Сари.

У право се и Гарфилд и Оби според мене, врвен играч е Џеко нема што, само некако немаше среќа поголем и појак клуб од Рома да има потреба од 9ка тој период. Квалитетите не му се спорни.

Јувентус поврза четири победи со ред и тоа пред репрезентативна пауза. Сега следните две недели Горилаз ќе ви го дава да му го пушите сите хејтери. :kezec:

Ама оти вака контрадикторни?
Сеа викате дека Интер била класична 1/2 местенка, а после тоа пишувате дека ако имало црвен ќе не протуреле. Па како ќе не протурат кога е местена?
Шизофренија.

Сеа викате дека Интер била класична 1/2 местенка, а после тоа пишувате дека ако имало црвен ќе не протуреле. Па како ќе не протурат кога е местена?
Шизофренија.

Цела Србија ја играле кец у два во таа некоја група на фејсбук. Што сакаш повеќе од ова како доказ дека е местена?

@^^GoRiLLaZ^^ има информации од прва рака, има инсајдер во повеќе клубови од Италија, вклучувајќи го и Интер. Како што ви кажа дека се во долгови до гуша, сигурно знае и која утакмица е местена. Така си мислите вие, нема трте мрте со него.

Шизофренија.
Кај пишав дека е местена?

Шизофренија.
Ja tvrdam deka e mestena, da bese sve regular ke lapase handa crven..ali naravno posto e mestajka ne smee da mu dade

@^^GoRiLLaZ^^ има информации од прва рака, има инсајдер во повеќе клубови од Италија, вклучувајќи го и Интер. Како што ви кажа дека се во долгови до гуша, сигурно знае и која утакмица е местена. Така си мислите вие, нема трте мрте со него.
Си се регистрирал за да ми го јадеш курот...нит сум коментирал дека е местена, ниту пак нешто пишав за вчерашниот меч Сасуоло - интер.

Член од 2 Октомври 2021... стајте си некоја заштита бе, пуни сте со дупли акаунти на форумов.

Си се регистрирал за да ми го јадеш курот...нит сум коментирал дека е местена, ниту пак нешто пишав за вчерашниот меч Сасуоло - интер.

Член од 2 Октомври 2021... стајте си некоја заштита бе, пуни сте со дупли акаунти на форумов.
Навијачи миланских клубова у паници.
Stay tuned.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom