Македонија под српска окупација

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Сам си се пронајдел, јас реков дека чест на секој искрен па и од Марс нека е. А јасно е колку си ти искрен и која ти е поентата.
Ај што ти ти паметен.....Итар Пејо во маало да не те викале. Сите добро знаеме дека кон мене ти беше упатена.

Него де, дискутираме историја. Имаш некој извор, некоја теза или нешто да додадеш или да негираш?

Ај што ти ти паметен.....Итар Пејо во маало да не те викале. Сите добро знаеме дека кон мене ти беше упатена.

Него де, дискутираме историја. Имаш некој извор, некоја теза или нешто да додадеш или да негираш?
Да дискутираме дали народот е македонски или не, тоа не ми паѓа на памет. Се знае како се решаваат вакви дискусии, на форум може само време да се губи.

Да дискутираме дали народот е македонски или не, тоа не ми паѓа на памет. Се знае како се решаваат вакви дискусии, на форум може само време да се губи.
Точно, зашто треба да ги интерисира автохтонните влахомакедонци дискусиjата на доселените во 6-ти век шкеи.

Последно уредено:
Штом се напише Македонија одма изникнуваат комшиките и нивните поданици! Во што е штосот? Ја зацврстувате Македонската свест?
Кошмари имаат од Македонија и четници и татари ете тоа е проблемот. Смениле страна еднаш и сега ќе се гине ли за Србадија и Вргарија.

Усташот сум јас. По татко сум Хрват, па можеби тоа малку повеќе боде очи иако во овие дискусии во целост настапува како некој роден, растен во Македонија со македонско потекло.

Да си здрав и жив.

Интересно ми падна зошто во контекстот на Македонија, Усташите се од скоро иста релевантност како и камбоџиските Кмер Руж (минус една фантастична колаборација и тајни матења политики) НО и покрај тоа успеваат да ги донесат во разговори тука, што мене повеќе ми кажува колку е задлабочена југо-српската верзија на историјата, каде што абе сите се изживувале над нас освен Србите, убај деца се тие.

Штом се напише Македонија одма изникнуваат комшиките и нивните поданици! Во што е штосот? Ја зацврстувате Македонската свест?
Зер има потреба од зацврстуване? Jас мислам дека е доволно jака.

Зер има потреба од зацврстуване? Jас мислам дека е доволно jака.
Кога сме веќе кај компарации и од тврд к*р има потврд :toe: Ама ако продолжите да го дрвите на темава со монтирани факти, не знам до кај ќе стигнете, да не го скршите? После нема со што да си играте!

Кога сме веќе кај компарации и од тврд к*р има потврд :toe: Ама ако продолжите да го дрвите на темава со монтирани факти, не знам до кај ќе стигнете, да не го скршите? После нема со што да си играте!

Сите само паушално тврдите дека се е монтирано сечено лепено, кога кромањонскиот мозок на блокада ќе налета Ќосето го повикувате 3 пати во огледало, кога ќе ви кажат абе бугарин бил Ќосето, почнувате со ебење усти, просто високоинтелектуална маса на доброинформирани господа со светски манири и дебатни вештини.

Најдобро ти е игнор да ги ставиш. Историски факти ти вадат во време кога се кршат копја и се шири пропагнда на територијава. Убедени се дека од 45та наваму магичното стапче на тито испрало мозок на народов овде. А уште имало живи што се бореле и во српска и бугарска војска и никогаш не се ни нарекувале ни срби ни бугари. Родени по Америка во 20тите години со потекло од овде изјавувале дека се Македонци , а немаат стапнено овде. Вајда стапчето на Тито делувало и прекуокеански.

Најдобро ти е игнор да ги ставиш. Историски факти ти вадат во време кога се кршат копја и се шири пропагнда на територијава. Убедени се дека од 45та наваму магичното стапче на тито испрало мозок на народов овде. А уште имало живи што се бореле и во српска и бугарска војска и никогаш не се ни нарекувале ни срби ни бугари. Родени по Америка во 20тите години со потекло од овде изјавувале дека се Македонци , а немаат стапнено овде. Вајда стапчето на Тито делувало и прекуокеански.

Мислиш на овие со бугарското знаме во позадина?

Александрови македончишта

Attachments

• 784F6E8C-F674-4158-BCDD-21CBD6D0C050.jpeg
    784F6E8C-F674-4158-BCDD-21CBD6D0C050.jpeg
    69,7 KB · Прегледи: 13
А мислиш јас им се нервирам? Јок, нека ги. Од време на време ќе отерам некого у ПМ и така до следната прилика :D
Автоматски споено мислење:

господа со светски манири и дебатни вештини.
Русите имаат народна поговорка која вели: Собаки собачја смерт! Колку вашите дебатни вештини се на место, толку и нашето онадење си е! Не може сите да те тераат кај што не треба, а ти да тврдиш дека се’ си е во ред со тебе. Сетики не за џабе ти е таквиот третман! Ама да не си играме криенка, не си глуп ти! Си знаел дека ќе ти караат мајка на секоја втора, кога си прифатил да бидеш гласноговорник и заштитник на туѓа пропаганда, се’ ти е во опис на работно место.

Последно уредено:
А мислиш јас им се нервирам? Јок, нека ги. Од време на време ќе отерам некого у ПМ и така до следната прилика :D

Русите имаат народна поговорка која вели: Собаки собачја смерт! Колку вашите дебатни вештини се на место, толку и нашето онадење си е! Не може сите да те тераат кај што не треба, а ти да тврдиш дека се’ си е во ред со тебе. Сетики не за џабе ти е таквиот третман! Ама да не си играме криенка, не си глуп ти! Си знаел дека ќе ти караат мајка на секоја втора, кога си прифатил да бидеш гласноговорник и заштитник на туѓа пропаганда, се’ ти е во опис на работно место.

Незнам зошто многу членови на форумов мислат дека ако пцујат уличарски простотилаци прават некоја голема штета. Другар сериозно мислиш дека како зрел, релативно исполнет, образован човек во своите доцни 20ти ме боли стапот што некој анонимен никој и ништо ме опцул на форум?

Стварно? Тоа ви е големата моќ? Затоа им се плашаааа сине татари и усташи и чавуши и донски казаци на македонцине? Оти пцујат силно по форуми?

Само ја покажвате својата простотија и несигурност.

Кога сме каj руските поговорки: Заставь дурака богу молитьсjа, тот лоб разшибает.

Последно уредено:
Сите само паушално тврдите дека се е монтирано сечено лепено, кога кромањонскиот мозок на блокада ќе налета Ќосето го повикувате 3 пати во огледало, кога ќе ви кажат абе бугарин бил Ќосето, почнувате со ебење усти, просто високоинтелектуална маса на доброинформирани господа со светски манири и дебатни вештини.
Ќосето си зборело Македонски така да...

Мислиш на овие со бугарското знаме во позадина?

Александрови македончишта
Чудно некое бугарски знаме ова...или далтонизам ви е во крв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom