Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Излегоа муабети дека Трамп дал наредба на ЦИА оперативец у лабот у Вухан да го пушти витусот за да ги намести кинези и сега сме збунени дека ако он е човек на јудеомасоните кој е тогаш Qanon? Син му на Кенеди?

стив бенон е канон цело време, се припрема да го превземе светот кога теоретичарите на заговори ќе дојдат на власт и ќе владее од сенка тогаш. Доналд Трамп ќе биде претседател а Алекс Џоунс ќе биде одговорен за надворешната политика.

стив бенон е канон цело време, се припрема да го превземе светот кога теоретичарите на заговори ќе дојдат на власт и ќе владее од сенка тогаш. Доналд Трамп ќе биде претседател а Алекс Џоунс ќе биде одговорен за надворешната политика.
Бенон е позади бигфарма?

чекај сега новите мерки кај и да е ќе дојдат, ќе не можеш до продавница да појдеш да си купиш чоко млекце
Ќе те земат ли тебе да се збогуваш од вакцините? Да видиш каде ќе завршат и дел од нивните 400.000 другарчиња кои ги имаме во државава.

:coffee:

@SkimSkam еве бе бате статистика за делта од 1 февруари досега во Британија.

1 February 2021 to 12 September 2021
Delta cases

Невакцинирани позитивни под 50 - 248,803
Невакцинирани починати под 50 - 132
Смртност под 50 години 0,053%

Невакцинирани позитивни над 50 - 8,551
Невакцинирани починати над 50 - 590
Смртност над 50 години 6,9%

Да знаете дека секогаш кога некој пука по вас(ок знам дека не се вистински куршуми) и кога ве легнуваат 5 џандарски свињи на земја од чиста мира, тие само се грижат за вашето здравје, сите тие куршуми што ќе ги добиете и ќе ве повредат, тој ќотек што ви го даваат свињите е само и само за здравје. Како викаат кој се тепа тој се сака.

Ммм, како е убава оваа западна демократија, криво ми е што ние затуцаните земји не можеме да ја почуствуваме на своја кожа, во буквална смисла на зборот.

Ммм, како е убава оваа западна демократија, криво ми е што ние затуцаните земји не можеме да ја почуствуваме на своја кожа, во буквална смисла на зборот.

99% од снимките се од Викторија (Мелбурн), полициска држава по сите нишани, најговна полиција има собрано таму. И најтрагично е што Мелбурн е најдолго во lockdown споредено со другите градови во светот, што значи нема никакви позитивни ефекти од оваа полициска бруталност.

австралискиве џандари богами добро си ја работат работава, за сите пари што би се рекло. Џабе аргументи за антиваксери и рамноземјаши, само пендрекот да игра.

99% од снимките се од Викторија (Мелбурн), полициска држава по сите нишани, најговна полиција има собрано таму. И најтрагично е што Мелбурн е најдолго во lockdown споредено со другите градови во светот, што значи нема никакви позитивни ефекти од оваа полициска бруталност.
...апокалипса, уште еден доказ за такво несоодветно, нечовечко однесување на полиција злупотребувајќи ја својата професија наместо да го брани граѓанинот, таа покажува брутална сила, што преставува уште еден доказ за светска завера со пандемијава, кај се така да реагираат ако граѓанинот не се јавува кај докторот поради други болести во име на негово и јавното здравје?

...секој што се сити на полициска бруталност врз граѓанинот на кој треба да му служи, има тешки психолошки растројства,
Не прочитав такво нешто. Веројатно не ти се ставени на игнор соодветните subhuman јузери.

...секој што се сити на полициска бруталност врз граѓанинот на кој треба да му служи, има тешки психолошки растројства,
Zavisi od situacija do situacija. Jas licno se nadevav deka ke se izzivuvaat vrz sarenite kurtoni pred nekoja godina. Deka ke gi drobat, gazat, vleckast, tepaat i se taka vo krug se dodeka krv ne prosereja.
Od segasna gledna tocka mnogumina bi se slozile so mene okolu toa i bi navivale za policiska brutalnost, level max.
Ti ne mislis taka?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom