- Член од
- 9 октомври 2020
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 231
Jas pisav pogore fala mu na gospod izleze drzavjanstvo.Lugje zdravo na site malku of-topik ama povrzano so celokupnava situacija: Seriozno nemozam da svaram i razberam:Od tolku lugje na forumot sto otidoa na dopolnitelna proverka nikoj li ne odnese seuste dopolnitelni dokumenti po ministerstvava za da objavi nekoe info, sto odnel, kako odnel???Ima lugje na forumot samo ke se informiraat za toa sto im treba:MAZ MI ZEMA UKAZ, ZENA MI E NA FINALNA, SESTRA MI BRAT MI BABA MI I DEDO MI SE NA ZADOLZITELNA KOGA KE IM SE SMENI STATUSOT....??Samo ke se informiraat za toa sto im treba i gi snemuva posle od liceto na zemjata.Krajno NE FER prema ostanatite clenovi kojsto pomagaat so sekakvi informacii @Altair75 @Blgarceto @marin.skp @Генерал @Wolf5 @Bibo @Bigo i eden kup drugi sto so izvinuvanje gi ispustam i koi sto sekojdnevno praat proverki na prepiski samo za nekoj VOAJER da si procita toa sto mu treba a za vozvrat da dae eden KURAC tuka na forumov..
Neka ne se pronaogjaat vo tekstot tie sto nema potreba, sami si se znaat koj kolku pridonel na forumov !!!
Pozdrav do site dobri lugje se nadevame na dobri vesti vo vrska so finalnava naredna nedela
Drugar mi isto bese so mene NE ODNESE DOPOLNITELNI DOKUMENTI i isto si dobi drzavjanstvo so mene.
Najsikreno milsam deka se e do sreka i koj gi razgleduva predmetite isto kako sto e vo germanska ambasada
LOTARIJA.
Daj boze da gresam. Ama eve Vi kazuvam najsikreno jas podnesov plativ soleno za prevod legalizacija prevoz toj nisto i dvajcata dobivme drzavjanstvo