демек да се земе у предвид како опција дека вирусот е вештачки било карактеристично за фолијашите само, пошто они мислат логички и трезвено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто е направен и пуштен вирусот?демек да се земе у предвид како опција дека вирусот е вештачки било карактеристично за фолијашите само, пошто они мислат логички и трезвено.
Sto ti e problemot so vakcinite? Oti na primer ne si protiv novi lekovi?
Зошто е направен и пуштен вирусот?
Оти се мРНА и врска немаат што ќе се случи за неколку месеци од давање на вакцината, затоа што медицината не е 2+2 = 4
Да не прајме за неколку години.
А извакциниравме 1 милијарда луѓе, плус деца од 12-18 години.
Затоа овај има.Ни ти ни ја ни најголем дел од форумов немаме врска за мРНА за да дадеме такви проценки.
Знаев дека ќе пишеш дека е случајно пуштен, тоа одговара на твојата приказна, арно ама постои комон сенс. Кој може да размисли ќе отиде до таму да ги бара мотивите. Ако си џандар ќе знаеш дека се е во мотивите и од таму се поставува следното лочично прашање:а зошто ме прашуваш како ја да сум го пуштил?Од кај да знам јас зошто е пуштен, дури и да е leak-нат, не верувам дека е намерно.
Знаев дека ќе пишеш дека е случајно пуштен, тоа одговара на твојата приказна, арно ама постои комон сенс. Кој може да размисли ќе отиде до таму да ги бара мотивите. Ако си џандар ќе знаеш дека се е во мотивите и од таму се поставува следното лочично прашање:
Зошто некој би создавал вирус кој ќе ги умира старите и изнемоштени а на здравите нос ќе им тече, и која е веројатноста од милиони смртоносни вируси на кои се работи со децении баш овој никаков да leak-не?

Преферирам да дебатирам со некој кој ја користи и левата мозочна хемисфера, но и ти ќе ми завршиш работа.све, освен ад хоминем ништо немаш корисно напишано.

Глупи се они, го направиле вирусот и не знаеле како ќе делуваникој не знаел како ќе делува вирусот и дека старите ќе умирале а младите не, сигурно не чувале луѓе во кафези па експериментирале врз нив.
Али гледам дека тоа теоретичарското у мозокот одма ти се упали, така да оди до кадешто ќе те носи фантазијата.![]()

Преферирам да дебатирам со некој кој ја користи и левата мозочна хемисфера, но и ти ќе ми завршиш работа.
Што коректно ми те мачи? Ако си боцнат, по дефиниција треба да си заштитен. Така, вообичаено функционираат вакцините. Можеш дури и меѓу своите, вакцинираните, да си седиш по кафичи и ресторани, односно да си го реставрираш социјалниот живот. Можеш да шеташ, може да се дружиш. Треба да си безбеден, треба да си среќен.
А не ми оставаш баш таков впечаток! Излези од соба, нека те види светот. Земи си куче, шетај го, сакај го. Плус женските сакаат мали кучиња, може ќе ти се посреќи.
Вака само седиш затворен, Бог знае кога последен пат си ја проветрил собата, сонце те нема фатено и трошиш време и очи пред компјутер.
Никој ти нема прочитано едно конструктивно мислење, образложено и аргументирано. Бар кога си целосно посветен на темава, дај да го видиме критичарот во тебе...кога веќе се реши да го нападнеш културното девојче.
пи.ес. Како е Сара!?
Не, туку ти давам пример за ад хоминем коментар, како илустративен пример. Нешто што ти го правиш од ден еден на темава.дамби, секое мислење ти е исто во темава. Да ти ги земам сите твои текстови и да ги бутнам у програма, 90% ќе се преклопат. Едни исти зборови ги користиш, плус почнуваш лични напади ради дарклејди, али неш јебат.
Не, туку ти давам пример за ад хоминем коментар, како илустративен пример. Нешто што ти го правиш од ден еден на темава.
јас се мешам на некому во животот кој што како прави? не. вие дали се мешате? јесте. Освен мрсење мадиња на лична база вие не знаете да дискутирате. Темава е ковид, не кој што прави дали пиел кафе и слични будалаштини што вие ги пишувате тука.