Cestito, koga ke rezerviras te molam vidi data na ukaz. PozdravDechki i kaj mene ukaz 158, intervju 18.03.2019, polozitelno 10.03.2021,konechnoooo
од 10.09.2021...Проверив и допишав после кога излезе указо разбирашCestito, koga ke rezerviras te molam vidi data na ukaz. Pozdrav
Mnogu ukazi potpisani na 10.09.2021, sigurno potpisuvale periodot koa pravele pauza od 13 Juli do 10 Septemvri, pretpostavuvam deka potpisuvaat mnogu prepiski i posle koa go formiraat ukazot gi stavaat vo taa data.од 10.09.2021...Проверив и допишав после кога излезе указо разбираш
Шо сакат нека прават, само да дојдат шо побрзо до мене и да ме потпишат...и сите други по ред ебаго, неам живци веќе од оваа чекањеMnogu ukazi potpisani na 10.09.2021, sigurno potpisuvale periodot koa pravele pauza od 13 Juli do 10 Septemvri, pretpostavuvam deka potpisuvaat mnogu prepiski i posle koa go formiraat ukazot gi stavaat vo taa data.
Da, mnogo ukaza je potpisano 10.09.2021. Koliko vidim nije tako bilo (da u jednom danu potpisu toliko ukaza). Ukoliko je stvarno sve tako, pauza ce delimicno biti nadoknadjena.Mnogu ukazi potpisani na 10.09.2021, sigurno potpisuvale periodot koa pravele pauza od 13 Juli do 10 Septemvri, pretpostavuvam deka potpisuvaat mnogu prepiski i posle koa go formiraat ukazot gi stavaat vo taa data.
Ja sam sledeci posle tebe, tako da cu da slavim tvoj ukaz kao da je moj.Шо сакат нека прават, само да дојдат шо побрзо до мене и да ме потпишат...и сите други по ред ебаго, неам живци веќе од оваа чекање
Mozda svi mi vec imamo potpisane ukaze koji stoje negde tamo i cekaju nekog klinca strebera koji je na praksi da sedne i salje ljudima xaxax pa se jednom uspava, pa mu jednom devojcica ne da, pa zapali ranije, ko zma kad bih znao da mi je potpisan ukaz na tamo nekom stolu, uleteo bih i pokupio ga momentalno nikakav Sicko, Bratko, Bojko & co me ne bi sprecili hahahahШо сакат нека прават, само да дојдат шо побрзо до мене и да ме потпишат...и сите други по ред ебаго, неам живци веќе од оваа чекање
Istoo se nadevam do noemvri ke se sredi..Шо сакат нека прават, само да дојдат шо побрзо до мене и да ме потпишат...и сите други по ред ебаго, неам живци веќе од оваа чекање
Здраво на сите ,неможам да барам по форумот има многу страни,ве молам некој нека пише која е постапката за пасош откако ке се резервира и подигне указот.Фала унапред и со среќа на сите
Кога ќе си го земеш указот треба да кажеш дека сакаш службена адреса на ул. легија 6 во Софија а и после два месеца кога ќе поминат треба да дојдеш во Софија да си ја земеш адресната карта и да си поднесеш за ЕГН и от кога ќе ти излезе ЕГН си подневаш за сликањеЗдраво на сите ,неможам да барам по форумот има многу страни,ве молам некој нека пише која е постапката за пасош откако ке се резервира и подигне указот.Фала унапред и со среќа на сите