Altair75
MasterAssassin
- Член од
- 7 ноември 2017
- Мислења
- 699
- Поени од реакции
- 3.936
Sigurno e ovaa objava od fejsbuko, a General?Немаат, а тие што имаат подобро да пуштат дезинформации и да гледаат да ви намлатат колку што е можно повеќе пари.
Еве последно имаше на фб групата дека се продава бг документ од матично за одредна сума (посоленка сума, така фина) на евра.
Така да, на посредниците гледајте (барем на најголемиот дел од нив) како на луѓе кои сакаат само и само да Ви извлечат пари - тотално незаинтересирани за Вашата голгота и дали тоа ќе добиете или не пасош.
Како и во се' останато, исклучоците се ретки.
Bravo be, vidi im fantasticna cenicka... tuka najmalku do 3000 eura ke odat... Srcki...
"Mi nudat za 600evra da mi izvadat poteklo, 200evra prevodi i uslugi, i 1700evra koga ke bide pasoshot gotov. Ne sum siguren dali se isplati ama se plaka sekoj del otkako e zavrsen." (od face grupata)
Prifati bate ic ne mu se misli..... "nemas problem, jas se ke sredam, samo izvadi izvodi i pusti mi gi... sekako dobivas, slusaj me sto ti velam, imam moi luge tamu, ke odime preku red.... za 1 godina dobivas pasos na raka, 100%..." ...i takasi ziveeja srekno i nabalirani so vasite paricki
Deka se polaga za "posrednik"? Ke zeam ke stanam i jas eden, kakva evropa, kakvi bakraci....
Автоматски споено мислење:
Pred mene si eden mesec na polozitelno...barem spored datite od koga sme na polozitelno. Toa prepiskata treba da ti e 9320/2019, ako si prevel intervju 2019, Sofija, taka li?Ti koga bese na intervju i od koga si na polozitelno?..
Te prasuvam oti bidejki moslam deka i jas i ti sme tuka nekade jas bev na 18. 03 a na polozitelno sum od 22.03.. I broj na prepiaka sum 9320/2018...
Последно уредено: