Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Чашата полупразна е или полуполна? Го отворив линкот и не ми се верува како ги испроврте бројките демек во своја корист. Не само што незнаеш англиски треба малку и бројки да повториш.
Автоматски споено мислење:

Баш не чуди како он досега нема прочитано
Остај го,тоа што му оди во прилог само чита.

Последно уредено:
Чашата полупразна е или полуполна? Го отворив линкот и не ми се верува како ги испроврте бројките демек во своја корист. Не само што незнаеш англиски треба малку и бројки да повториш
Остај ти празни муабети или кажи кај сум грешка или ќути.
Ако можиш барем најди апсолутни бројки од последната недела на позитивни и починати вакцинирани/невакцинирани.

Ecolog donira 10 autoambulanci

Пубертетлија што алкохол дрога и ебење му е глава ќе го тераш на вакцина со муабети за здравје, заштита на повозрасни. Важи буразерче нема грешка.

Ecolog donira 10 autoambulanci
еколог да престане рушвет на ДУИ да дава

И вас кај и да е таму средина на октомври според филипче ќе ви стигне официјална покана за чип.

И вас кај и да е таму средина на октомври според филипче ќе ви стигне официјална покана за чип.

Така рече и пред два месеци, така рече и пред еден месец... сите редум ќе сме биле чипирани...ама стоиме на 37%. :sleep:

Не знам дали е до мене, ама си како стара празна грамофонска плоча, а од друга страна интересот е паднат.

Што е мерката?
За влез во казина, кафани, ресторани, кафичи, молови...ќе може да се влезе со:
- Сертификат за целосна имунизација
- Лажен таков сертификат

:coffee:

Последно уредено:

Филипче на средината на октомври нема да биде повеќе министер за здравство.

Така рече и пред два месец, така рече и пред еден месец... сите редум ќе сме биле чипирани...ама стоиме на 37%. :sleep:

Не знам дали е до мене, ама си како стара празна грамофонска плоча, а од друга страна интересот е паднат.

Што е мерката?
За влез во казина, кафани, ресторани, кафичи, молови...ќе може да се влезе со:
- Сертификат за целосна имунизација
- Лажен таков сертификат

:coffee:

ќе видиме што е, сигурно се спрема нешто на кое ќе не можете да одолеете :coffee:

ќе видиме што е, сигурно се спрема нешто на кое ќе не можете да одолеете :coffee:

Абе што сакаат нека спремаат ги вадам парите од банка и ќе се го терам животот како што си знам.

не вредите 500 евра, не си ласкај :D
Автоматски споено мислење:

Абе што сакаат нека спремаат ги вадам парите од банка и ќе се го терам животот како што си знам.

нема кај да бегаш тенеке, кај и да идеш од еден затвор во друг. Освен Зимбабве, али и таму гледам стегнале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom