- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.260
- Поени од реакции
- 3.008
Да да, измислица на западот..... затоа се со векови понапредни од балканов напатен...Нема врска со менталитет,измислица и глупости на западот: и еве зошто
-Дали ти или било кој друг за работа која може самиот да ја заврши би платил на друг?
Ако би платил тогаш е глуп..
Еве да речеме дека може би ја завршил и самиот ако малку од малку ми фаќа кликерот.... но сигурно не со истиот квалитет како некој прочуен сервисер/монтер кој години уназад работи со тоа + има соодветна опрема и континуирано си ги надоградува знаењата и искуството.
И ти викаш дека тогаш сум глуп.... ама пак можеби јас моето време би го искористил да го работам тоа што јас добро го работам за другите притоа можеби и да заработам повеќе од тоа што го плаќам монтерот да ми сработи мене.
За инекции ставање има сестри и анестезиолози.... не се сложуваш дека е подобро тие да ја ставаат инекцијата отколку хирургот?Хирург инекција да не знае да стави...
Или одма хирургот е груп.
И инекција може да стави мало детенце де.
Не зборуваме за преквалификација и налбатизам.Da dnajs kakva prekfalifikacija jas so vidov(sviraci.maltargii,kelneri,pekari ....)montiraa klimi,prvin kako pomosnici pa samostalno.Imam videno i na bandas za tocak lak mu praveja na cevkata,koga mozat oni ,pa zoto i nekoj drug,sto e so mal enuzijazam,i toa na red da cekas koga bese ova lunata so klimive.
Таквите се знае каде им е местото... за уред платен прилично скапично сигурно нема да го најмам најефтиниот налбат да ми монтира.