kano
Farang
Бог да чува, не знаев дека и тоа го имало...ненормална работа.
ni kirija plakas, ni greenje plus dobijas pojadok... abe bed and breakfast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бог да чува, не знаев дека и тоа го имало...ненормална работа.
Сериозно постојат затвори во државата кои се практично ноќевалишта за криминалци, преку ден си шетаат, а навечер го користат само за спиење?
![]()
КИЧЕЕЦ ЌЕ БИДЕ ПОЛУЗАТВОРЕН Ќе ги изгуби и привилегиите за викенд
Доколку биде донесена ваква одлука, Кичеец ќе треба да биде преместен во друг затвор, бидејќи затворот во Струга е од отворен вид.plusinfo.mk
Ич да не ти е чудно.Во држава преполната со паразитирачки партиски полтрони,мито,корупција,каде шо се чека од некоја Катица да ти донеси правен систем во државата.Стојанче Керанида кој храбро се бореше со гранка против 15 метарски пламени јазици.За среќа од хоризонтот се појави Јоцо Манго со Фапот и ја спаси ситуацијата.Истит тој Керамида стрпливо чекаше цели две недели утринската роса да го згасни огнот на Галичица.А да го заборавив и цревото од Ротино.Монти Пајтон,К15 сосе Џим Кери можат вода да им носат.Бог да чува, не знаев дека и тоа го имало...ненормална работа.
Се додава и дека мнозинскиот дел од словенскиот народ, кои себе се идентификуваат како Македонци, и кои сметаат на историскиот контекст за посебност на македонскиот народ ќе ја задржат можноста за сопствен аспект и наратив на оваа заедничка историја
Шириш параноја.....тоа е само во главите на вмроните.....и Грујо, кој ништо не погоди од оние 5-6 точки што ги најави. Во Европа се дозволени различни погледи, размислувања, во ЕУ можиш да се искажиш како марсовец, дури во Словенија има 7 човеци кои се произнесле за националност Цитроен...се изучува и клингонскиот јазик од војна за ѕвездите.....во кратко црти што сакаш можиш да се пишишАвтохтоната Клан објави нонпејпер за решение со Бугарија. Ако е точно наздравје нек ни е бугаромакедонци .
Битно по дома можеш да се сметаш Македонец од твој аспект. Тоа ќе ни го дозволат(!?) ама гарант комуњарите во знак на добра волја и тоа ќе забранат.
Ако тепаат комуњарите пак(ова го велев и лани) после се што направија и народ пак ги гласа судбината на северен фиром за многу народ ќе исто како и на еве Туркеменистан. Утре да речат делба или што било гајле ќе ми е. Штом е тоа волјата на мнозинството останува да ја почитуваме и да го забрзаме процесот на распад.
Види тоа е нормална пракса и се употребува како казнена мерка за ситни кривични дела. Поготово за ликови кои од небрежност сториле кривично дело, па нема потреба државата да им го усере цел живот заради тоа. Услов е работодавачот да побара лицето да добива отпуст за време на работниот ден. Се разбира ова вака функционира во нормалниот свет. Кај нас е обратно, криминалците си шетаат и продолжуваат со ,,бизнисите", а строгост се тренира на оние кои ги опишав погоре.Бог да чува, не знаев дека и тоа го имало...ненормална работа.
Кучињата си лаат, караванот врви...
Гревови сме сите тука што сме.
Најгрев ми е кога некој ке каже демек шарените го донеле зајко. Хахаха кај може 3-4000 луѓе на власт да донесат некој не ме јеби. Ај шарени ама па уставобранители пандовци и скоро сите шо ги уплашија, ко пичиња што маршираа пред собрание 73 дена коа си даваа реплика на реплика у собрание со месеци а надвор патетики со ефтините сладоледи. Малку ни е. Патетичен народ сме со патетични склоности и нагони. И затоа Епа ај ако не Грујо да го вратиме нека ни дзвони колку сме патетична маса.
Одма коа ке слушнам некој аа шарените ова она ми се блуе исто коа ке слушнам патриотски здруженија ово оно името не го даваме. Абе седете и кркајте леб и паштета паштетари едни.
Никогаш ништо нема да се смени тука, само може на едните блиски корки да им фрлат да лаат коа ке дојдат на власт и обратно. Затоа одјебете партиски паразити.
Нема ништо понедонстоинствено од тоа коа како партал да те третираат коа ке дојдеш да се лечиш. Затоа одјебете сите мамицата ваша. Шема изиграваат по социјални медиуми мислиш у Париз живеат патетични едноклеточни суштества а коа ќе дое за лечење по смрдливи кревети и на фекалии мириса.
Да ви се испосерам на сите. Името името името брејј искрено ме заболе бе и бројка да бидеме Држава 0943 да се викаме, дај ми бе здравство бе мамицата у уста да ви се изнамочам на сите тука што падавичарите со термини шарени, патриоти, грујо, ќосиња, името не го даваме и слично да ви се изнасерам у уста.
ЗДРАВЈЕ НИ ТРЕБА.