Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се глупости... како патувам на работа е МЕНЛИВА работа, а и многу други работи... тешки будалаштини, со статистика како патува кој на работа треба да се занимава Превозничкиот бизнис, не државата, сооодветно и за другоNe veruvam da sme ispod 2 miliona tuka
Автоматски споено мислење:
Mislam deka im prilicno jasno sve toa, popisov e sarada. Od drugari so rabotat, dovolno im e maticniot broj i avtomatski gi dobivaat podatocite so nas ne interesiraat. Ostatokot od vremeto popolniluvaat raboti kako patuvas na rabota, nemazen/zenet so ne se politicki bitni.
Ne e optimizam, me zabole kolku sme. Najubavo pola milion. Ama ako sme milion ipol ne mi e logicno da ima tolku glasaci.Како е пусто низ државава и Скопје, незнам од кај ви се оптимистичниве прогнози на изнад 2 миљона.
Ne veruvam da sme ispod 2 miliona tuka
Автоматски споено мислење:
Mislam deka im prilicno jasno sve toa, popisov e sarada. Od drugari so rabotat, dovolno im e maticniot broj i avtomatski gi dobivaat podatocite so nas ne interesiraat. Ostatokot od vremeto popolniluvaat raboti kako patuvas na rabota, nemazen/zenet so ne se politicki bitni.
Ne e optimizam, me zabole kolku sme. Najubavo pola milion. Ama ako sme milion ipol ne mi e logicno da ima tolku glasaci.
најубаво е да се попишат сите жители на земјава за да може да функционираат други нешта во држававаЗашто најубаво пола милион да сме?
Бев на кутии 2016та за да направам услуга на еден пријател од невладина, излезноста во моето избирачко место беше 76-77%. Не гласаа тие што се иселени перманентно и мал процент што никогаш не гласа, но исто така имаше и доста гастрабајтери кој се вратија тој период заради тоа што знаеа дека ќе има народ по градот. Општината според последниот попис има 20 000, гарантирам дека минимум 20% се иселени и доаѓаат 2 пати во годината по 10 дена.Ne e optimizam, me zabole kolku sme. Najubavo pola milion. Ama ako sme milion ipol ne mi e logicno da ima tolku glasaci.
...заклучок, дечково враќајќи се од Х место повикан да го ѕирне лаптопот на девојчето кое е доста младо и неискусно, највероватно средношколка, а сигурно имала некој проблем при дневната онлај наставата, а дечково на одредено растојание, гледа оти не ја носи маската, во што е нејзиниот проблем!
...прашање кои ги фотнал во заедничкиот двор, братот на девојчето ли или комшијата?
Јас се пишав како таоист. Тој чоекот прв пат у живот го слушна изразот.60% православни христијани ќе дојде и 40 % муслиманство.
Моја прогноза![]()
...ако мислиш за мене, на крај пишав дека може да има и друго објаснување, ама изнесените видливи забелешки не можеш да ми ги побиеш,Ццц, премногу ЦСи форензички серии в глава удираат.