Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Данска и УК?
А Данска и УК?
Рон се надевам дека ништо нема да ви биде само набљудувам како е лесно да се манипулира со уплашените, на пример ти воопшто не се запраша колку од тие 38,964 починати невакцинирани се реинфекции. Воопшто не ти проаѓа мисла низ глава дека некој прави добри пари на ова и тоа ме фасцинира но ти ветувам дека после 2 години ако се е во ред со тебе ( фатиш девојка и ослабнеш ) а не е со мене ( ме остави девојката и се здебелам ) ќе се вакцинирам, дотогаш Thank You For Your Service. @Rigil дај табела со реинфекции, ко да на никој не му се прави таа статистика што мене ми е доста интересно а можеби и не користам гугл добро. Еве овие нешто се потрудиле.ова е вистината што тенеке и останатите антиваксери не сакаат да ја видат, дури и некои како индијанецон @Goyathlayy потајно се надеваат дека ќе поцркаме ние вакцинираните. Па и уште ќе ми оправаат тука за лични слободи.
Одличен и точен одговор ти даде тенекеА Данска и УК?
Сврте друга тема. Трета доза нема потреба не знам што му е проблемот. Се навлече во нешто.Одличен и точен одговор ти даде тенеке
Изгледа пензионерите сеуште ги бркаат мобилните медицинските сестри кои во 24 ка се качувале и бесплатно им мереле крвен притисок откако двајца тинејџери во други автобуси им пуштале дезинформации за да играат мајтап со нив.Inaku nekoj kafici se strogi so sertifikatite a nekoj ne. I toa u skopje, za drugive gradovi e smesno. Taka da imas izbir da sednes ne deka ne. Za u trgovski pokazi bili kakva hartija, ne deka inspekcija kje te fati dur setas u city mol.
Автоматски споено мислење:
Mnogu sliki gleas, ne si izlegol od doma. Sto ti prai remote rabotaSardini se vo 24ka cela godina, sardini se u havana i po svadbi celo leto. Vi pustaat po nekoja slika novinarive koa rastat brojkite za da recete, eve od sto e, go resivme slucajot.
A popisot mozhe da propadne radi nesposobnost, gi zabole za korona brojkite. Rokot im e do 25ti a 7 dena ne mozhea softverot da go opraat.
А Шпанија и Португалија?А Данска и УК?
Планирав пак да образложувам ама се откажав, пошто веќе сум си досаден сам на себе и затоа само во кратки црти да образложам![]()
Fully vaccinated people account for 1.2% of England’s Covid-19 deaths
ONS figures show 51,281 Covid deaths between January and July, with 458 dying at least 21 days after second dosewww.theguardian.com
People who were fully vaccinated accounted for just 1.2% of all deaths involving Covid-19 in England in the first seven months of this year.
The figures, published by the Office for National Statistics (ONS), have been seized on as proof of the success of the vaccine programme.
The figures show a total of 51,281 deaths involving Covid-19 in England between 2 January and 2 July, of which 38,964 were of unvaccinated people.
Of the total Covid-related deaths, 458 (about 0.9%) were of people who died at least 21 days after their second vaccine dose. Just 256 deaths (0.5%) were of people who were fully vaccinated and had their first positive PCR test at least 14 days after their second dose.
Лурц другар, ти си приказна за себе ама со оглед што си поминал би те поштедил. Не замеруј.Па и кај нас беа надежни пи ејџ ди стручњаци ама ете, ни протокол ни заштита ни превентива ни
А Шпанија и Португалија?
Прочитај го пак. Нема врска третата доза.Сврте друга тема. Трета доза нема потреба не знам што му е проблемот. Се навлече во нешто.
Глупости. Тоа што ја сум прележал е многу небитна работа во муабетов. Тоа како и зошто така сме го минале, прочитај во групата на фб како и темава овде пожар во модуларната. Посебно последната колумна на д-р Даниловски.Лурц другар, ти си приказна за себе ама со оглед што си поминал би те поштедил. Не замеруј.
Стравот од заразување иако вакцинирани ствара хистерија за трета доза.Сврте друга тема. Трета доза нема потреба не знам што му е проблемот. Се навлече во нешто.