Трансексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата dARK_ElementaL
  • Време на започнување Време на започнување

Прегледај го приврзокот 306903
Клипчево што нема ни минута, најјаче си објаснува како овие ќе го за*бат спортот.
Во иднина секој ќе може да е спортист медалист. :LOL:

1631745058152.png
Ne znam dali e za ovde stara vest ama sega vidov, steta, ne mozela u ogledalo da se pogledne....sega valjda moze :toe:
Slatka cura mi bila sekogas, ali ne e vise cura :D

Да можеше да биде тогаш ок, ама не е.....стварно жалам, срценце ми била увек. Абе не можела да се фати за цицињата....и така и беа мали, греота. Не за сега туку у моментот кога ќе сфати каде се наоѓа и што и се случува.

Да можеше да биде тогаш ок, ама не е.....стварно жалам, срценце ми била увек. Абе не можела да се фати за цицињата....и така и беа мали, греота. Не за сега туку у моментот кога ќе сфати каде се наоѓа и што и се случува.

Трансфобијава не ти е сладок изглед, знаеш? Нема ти што да жалиш за некој што сфатил што го прави среќен и како се осеќа најкомотно во своја кожа. Не жали, биди среќен за туѓата среќа и се ќе биде во ред.

:love:

Трансфобијава не ти е сладок изглед, знаеш? Нема ти што да жалиш за некој што сфатил што го прави среќен и како се осеќа најкомотно во своја кожа. Не жали, биди среќен за туѓата среќа и се ќе биде во ред.

:love:
На никого му немам посакано да биде несреќен, напротив.....само што јас гледам во иднината, а таа не е сјајна за бившово кукле.

На никого му немам посакано да биде несреќен, напротив.....само што јас гледам во иднината, а таа не е сјајна за бившово кукле.

"Бившово кукле" - Елиот, има сјајна иднина. Моментално снима Umbrella Academy 3, наредна година има 2 филмови и уште една серија. Конечно се осеќа среќен самиот со себеси и тоа се гледа веднаш. Неговата иднина е доста сјајна, не бери гајле :)

"Бившово кукле" - Елиот, има сјајна иднина. Моментално снима Umbrella Academy 3, наредна година има 2 филмови и уште една серија. Конечно се осеќа среќен самиот со себеси и тоа се гледа веднаш. Неговата иднина е доста сјајна, не бери гајле :)
Многу заебанции има, она нема да може со хормоните да се справи а камо со друго....ама еве нека си во право, и нека нема мака. Добра личност е пред се, дали е м или ж.

Site so rejting od 6 podole, nedovolno.
Dzabe si gi isece cickite za vnimanie, nema darba za gluma :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom