Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ти си секогаш со владечка гарнитура од личен интерес?

Почнувам да мислам дека Рон е лично и персонално Павле Трајанов:cautious:?

Мерките ќе траат се додека не се достигне 70-80% фул вакс. Така тераат енглезите данците, така и ние. А иначе мерките се дебилни исто колку што се муабетите од типот - иди побарај им шишенце после вакс, нема да ти дадат за да не напраиш анализа и да ги видиш нано честичките што ги управљаат после.

Е овој муабет вчера го чув на улица случајно еден џибер со педеруша им објаснуваше на две жени да не се ваксаат.

Пази еј, со бродарица и педеруша ќе праел он анализа на нано честички. У Златна Копачка си замишља лабараторија племе му ебем џиберско.

Ништо чудно, откако му шибнаа Спутник без да знае криво му е што другите имаат избор

Едно прашање, дали и во повеќето земји известуваат секојдневно за билансот на заразени, починати и оздравени или само во нашата помрачина е сеуште така, 2 години ќе поминат од пандемијата, уште црна хроника секој ден.
Ги испореметија луѓето

и двајцата сте ботови што не знаат да дискутираат. Освен ад хоминем напади и извртување и користење лажни аргументи за ништо друго не ве бива. Дамби се труди само, али он ми е проект и гледам да го истерам на прав пат. Да го одтргнам од фолијата

Се најавуваат затворање на вакцинални пунктови со цел поддршка за Филипче.
...па и неродените, на тие на кои им е сега термин нека не се родат, давајќи подршка! :facepalm:
... не сум знаела дека вакцините се сопственост на тие што ќе ги затвараат пунктовите!:toe:

Последно уредено:
241649461_4574000726024567_4123299685217728742_n.jpg

Здраво Миљена овдје је доктор из ковид центра, желим да вас обавестим да код нас је све попуњено тако да ви нечете добити кислородну подршку...
И Сању нече добити...
И Данијела че такоџе нече добити кислородну подршку
И Сандра нече добити...
И Тенеке нече добити...

итд...

Здраво Миљена овдје је доктор из ковид центра, желим да вас обавестим да код нас је све попуњено тако да ви нечете добити кислородну подршку...
И Сању нече добити...
И Сандра нече добити...
И Тенеке нече добити...

итд...
Ако е во модуларна болница нема ни да одам.

И Сању нече добити...
И Сандра нече добити...
И Тенеке нече добити...

итд...
Дали се вакцинирани овие сите? Дали се прележани? Која крвна група се? Срби се, да не се у тие 5% имуни? Ти фалат информации, вака си ко бот кој не допринесува за квалитетна дискусија.

Дамби се труди само, али он ми е проект и гледам да го истерам на прав пат. Да го одтргнам од фолијата
Ги примив сите потребни вакцини до мојата 15та година, така дадов и саможртва и свој придонес кон искоренување на многу болештини. Сега не знам што сакате повеќе од мене!? :unsure:

Covidот и сезонските грипчиња не се опасни за да ме кутнат во послела мека бела и на неа лиду ду ти и јас...

И да паднам, мислиш на системот му е грижа? Не бе Ронче. Јас и ти сме само статистика за нив, црна или бела, успех или неуспех. И така никој не одговара за неуспесите. Па затоа ќе си го тестирам имуниот систем, ако нешто бидне, ќе биде памет за во иднина. ;)

Гледам мерките ќе останеле на сила се додека немаме 70-80% имунизирано население! Па се мислам дали да фатам патот и да се вратам за 5-10 години кога ќе ја зацртате таа цел и ќе се ослободите од сите мерки. До кај стигнавме, ни 40% од целокупното население со една доза! На пола пат сме. Ќе биде. Со многу верба, ќе биде.

Кај ќе одиш бе Албусе црни, сегде исто ти е.
Копенхаген, прати малку. @Dumbledore јас се вакцинирав и допринесов да го постигнеме посакуваниот % за да ги мавнат мерките и луѓево да не банкротираат ( молови, ресторани ), ме чинеше 200 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom