Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па оставката е сигурно притисок од надвор, зарем веруваш дека они доброволно се решиле на тоа? Сигурно не. Треба и Зајко да лета, прашање е што им рекло калето?Не верувам, се работи за многу голема трагедија, која им е огромен терет. Мора некој голем да заврши како пример, а од вакви несреќи тешко преживува и премиерот, па ќе се проба со Филипче да се преброди и преживее на власт, осебно сега пред избори, а и од надвор сигурно им барале некаква реакција.
Оставка и одење во заборав на Филипче им е најбезболно решение.
Добро, значи оставката е повиклива. Може истата да се прифати или да не се прифати. Ама 100%, во овој момент, при овој бран на критики, ќе биде прифатена. Барем мое мислење.ПОНУДИЛ оставка до Премиерот. Пазете на првиот збор![]()
Добро, значи оставката е повиклива. Може истата да се прифати или да не се прифати. Ама 100%, во овој момент, при овој бран на критики, ќе биде прифатена. Барем мое мислење.
Беше на раб на солзи. Пресот траеше неполна минута, барем она што го пуштија на Телма.
Можда глуми само ако оној му рекол дај колку да се смират,а јас ќе ти ја одбијам.Не верувам дека ќе биде прифатена. Инаку ќе поднесеше неотповиклива оставка.
Многу точно.. Понудена додека ЗЗ не ја прифати не е за верување.Можда глуми само ако оној му рекол дај колку да се смират,а јас ќе ти ја одбијам.