Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што ова ќе му посмета? Баш напротив, ќе кажат дека на себе превзел и туѓа одговорност, што е рамно на јуначко дело! Баш такви јунаци и се потребни на Нашата.......А го спремаа за лидер на СДС после Заев, дури и за премиер ако се на власт до следните претседателски избори на кои планира да се кандидира Заев.
Само негови фанови можат да го речат тоа.А што ова ќе му посмета? Баш напротив, ќе кажат дека на себе превзел и туѓа одговорност, што е рамно на јуначко дело! Баш такви јунаци и се потребни на Нашата.......
Прво никој не ни претпоставил дека ќе изгори побрзо од чкорче, второ јас единствено за сликата од надзорната камера видов нешто. Мислам дека е морбидно дури и ако си снимал да го објавиш тоа!Во целата приказна морам да прашам: како им текнува на луѓево да снимаат вакви трагедии? Зарем првата мисла не е некако да се обидеш да помогнеш, нешто, не знам.. Зарем не им затреперува раката кога снимаат врисоци? Ненормална работа.
Не ме смеј, што све не голтнавме ова ќе пројде како со путер подмачкано! Памти ми зборот!Само негови фанови можат да го речат тоа.
И негова одговорност е и ова.
Ќе видиме.Прво никој не ни претпоставил дека ќе изгори побрзо од чкорче, второ јас единствено за сликата од надзорната камера видов нешто. Мислам дека е морбидно дури и ако си снимал да го објавиш тоа!
Автоматски споено мислење:
Не ме смеј, што све не голтнавме ова ќе пројде како со путер подмачкано! Памти ми зборот!
Нема шанса ништо да се промени во оваа ........, штом секаде е критериум цена а не квалитет, не бива ништо! Па дури и со референци да се иде, они пак ќе си најдат свој што ќе му напишат референци како Војна и Мир. Едино од страна да се доведе техничка влада, ама кој е улав да се расправа со племиња од Балканот?Сум видел многу лоши проекти и генерално истите се copy-paste, за ваквите работи проектантите генерално се вадат со муаетот: колку пари - толку музика, плус многу зависи од нарачателот и од проектната програма, некогаш нарачателот знае да притиска да се намалуваат цените бидејќи со таа цена нема да биде одобрен.
@fennel иако не е момент, но ова може и позитивно да влијае врз цените. Се надевам дека ќе си ја чукнат главата многу колеги, и нема по секоја цена да се нафаќаат да работат (иако сум песимист дека ќе им дојде памет).
А што ова ќе му посмета? Баш напротив, ќе кажат дека на себе превзел и туѓа одговорност, што е рамно на јуначко дело! Баш такви јунаци и се потребни на Нашата.......