- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 2.992
- Поени од реакции
- 4.467
Добро е , ќе има кој да коментира одбојка уште
Тимчо "Договорот од Преспа е реалност" Муцунски?
Добро е , ќе има кој да коментира одбојка уште
Се загрижив кога го спомнаа Тони Стојановски.. он е најблиску до Златко Калински и неговата поезија.Тимчо "Договорот од Преспа е реалност" Муцунски?
Како чоек мислам дека нема никој лошо да кажи за него, е сеа дали е способен и кадарен за градоначалник тоа е веќе друго. И има уште една тежина, презимето. Коњановски Зоран(мислам дека на тони е брат, ако грешам се извинувам) поранешниот министер за одбрана, заменик за земјоделие не е омилен меѓу битолчани.Прашање до битолчани, дали го знаете кандидатот од ВМРО за Битола, некој доктор Коњановски, ми се чини името му е Тони, што човек е?
Браќа се, да.Како чоек мислам дека нема никој лошо да кажи за него, е сеа дали е способен и кадарен за градоначалник тоа е веќе друго. И има уште една тежина, презимето. Коњановски Зоран(мислам дека на тони е брат, ако грешам се извинувам) поранешниот министер за одбрана, заменик за земјоделие не е омилен меѓу битолчани.
Чекај, не беше Тони Стојановски од Дебар Маало или грешка сум?Се загрижив кога го спомнаа Тони Стојановски.. он е најблиску до Златко Калински и неговата поезија.
Супер чоек е реално докторот, познат е по градот и само позитивни работи има за него...е сега тоа што има ненормално јака конкуренција во Стентонот и плус власта на Сдсм е друга работа....невозможна мисија му е Битола на Дпмне реално....доволно му е да си ги земат Скопските општини шо ги планираат...плус Прилеп и евентуално Велес па ќе испадни топ за нив како што се за нигде...тука ќе освојат чат пат од истоичните општони Кавадарци ти реков ми рече за да си го одржуваат клиентелизмот и да се дособерат до 20тина општини колку да речат еве победивме таму и таму.Прашање до битолчани, дали го знаете кандидатот од ВМРО за Битола, некој доктор Коњановски, ми се чини името му е Тони, што човек е?
Да видиш само како ќе се сложни сдс и дпмне во такви ситуации.Најидеално сценарио за нас би било секаде(освен онаму каде што има Албанци( во сите градој да бидат пата -пата односно 45-45% со Сдсм во поглед на советите и тие другите 10% ( по можност да бидат Левица како најтврдокорни ) да решаваат шо како ќе се прави со општината.