chef_cook
._perlous
- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 4.316
- Поени од реакции
- 13.233
Шишка е паднат ептенШтета за Шишка, некако нај интересен играч ми беше ...
Шишка е паднат ептенШтета за Шишка, некако нај интересен играч ми беше ...
taman forma neka fati i u rusija i posle nazad vo vardar... sega koga go nemame cupic bi ni legnal odlicnoШишка е паднат ептен
Во дефанзива е добарtaman forma neka fati i u rusija i posle nazad vo vardar... sega koga go nemame cupic bi ni legnal odlicno
i za napad bese super... mene mi bese najstabilno krilo, iako poslab od dibirov i cupka nekako najsiguren bev u nego deka u kontra ke zabie... igrase za da dade gol ne za atrakcii i kurchВо дефанзива е добар
Мислам дека не работи воопшто,сезонските тикети се купуваа онлајн...Случајно некој да знае од колку до колку работи билетара денеска?
Сакаш да ми кажеш дека не треба да го заменам ова листов што го испечатив од сезонскиве?Мислам дека не работи воопшто,сезонските тикети се купуваа онлајн...
Чекам и ја да објават што како,но можно е да си останеме со листовите цела сезона,а баш штета почнав колекција да си праам со сезонскивеСакаш да ми кажеш дека не треба да го заменам ова листов што го испечатив за сезонскиве?![]()
Зашто би си одел толку брзо Гурбиндо?![]()
Њокас(и) место Гурбиндо во Вардар?
На повидок е трансфер бомба меѓу Металург и Вардарwww.g-sport.mkАвтоматски споено мислење:
Мене ова не ми изгледа многу реално, бидејќи пред некој ден Гурбиндо имаше изјава дека е многу задоволен од условите, клубот, соиграчите итн.
![]()
Њокас(и) место Гурбиндо во Вардар?
На повидок е трансфер бомба меѓу Металург и Вардарwww.g-sport.mkАвтоматски споено мислење:
Мене ова не ми изгледа многу реално, бидејќи пред некој ден Гурбиндо имаше изјава дека е многу задоволен од условите, клубот, соиграчите итн.