opet nesto menjali ne radinightfight_xyz jel ovo u funkciji jos nesto se desava
Zaboravi na duplex ne raboti veke ne frlaj pari za gabe bolje idi so smartiptvPozdrav svima. Treba mi pomoc za placanje Duplex iptv. Na android Mobilnim trenutno ne ide a preko windows ide samo na Windows 10. Ako neko moze pomoci saljem odmah pare preko Pay-pal. Hvala unaprijed.
Za moj ukus Duplex je daleko jednostavniji, pregledniji. Ali na žalost izgleda da ode u vječna lovišta. Ja sam prošli tjedan produljio jednu licencu a evo jučer više nisam mogaoImam i Smart Iptv samo mi je Duplex Iptv puno pregledniji.
Preporucijem wam owu aplikacijuZa moj ukus Duplex je daleko jednostavniji, pregledniji. Ali na žalost izgleda da ode u vječna lovišta. Ja sam prošli tjedan produljio jednu licencu a evo jučer više nisam mogao.
Moj Samsung Tizen je ima u trgovini. Vidim nude sam lifetime licencu, za godišnju kažu da je sad nema na prodaju. Koliki je test period, negdje piše 7 dana a negdje 30 dana?Preporucijem wam owu aplikaciju
Moj Samsung Tizen je ima u trgovini. Vidim nude sam lifetime licencu, za godišnju kažu da je sad nema na prodaju. Koliki je test period, negdje piše 7 dana a negdje 30 dana?
oprobano na philps tv ima u galerija dobra apk bolja od ssiptv ima dosta dobar epg skoro za svaki kanalPreporucijem wam owu aplikaciju