Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da ali url neradi a ne mac.. Rade ovi drugi ali on ne.. Prićam samo o url
je li url ili dns, važno je da radi, ali posle ove raspre verovatno više neće ništa raditi, tako je uvek kad se piše javno,ima pp!!!!..Čim se nešto navede nastaju problemi.

Последно уредено:
Ne nervirajte me.... Ništa nije objavljeno... Ili da poželim dobro jutro svaki dan i gotovo

"jel znaš mozda novi url za centariumlukavac ", đe ćeš više, eto ova prepiska je dovoljna i Iliji Čvoroviću. I nije ime mora se dobro napisati bar ime tako finog prov. (Centurion-Lukavac. kao Rimski Centurion pripadnik Rimske vojne formacije (Centurije)
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Nisam znao da se ni server nesmije spomeniti ovdje... Svašta.. Pa sta da sam ga spomenio.. Sta će sad bit. Dva brata, bitka,, balkanx, media4pro, art, tvvivet, baklja, kamiondjije, gradina, zdrava... I sta sad.. Sad će ugasit sve.. Nije bilo objave i šuti.. Pa neću pisat dobro jutro ovdje..
Svi oni znaju da se SVI do jednog servera gledaju i to je tako..

Kako je dovoljno njemu tako je i meni... Haha

Последно уредено:
Nisam znao da se ni server nesmije spomeniti ovdje... Svašta.. Pa sta da sam ga spomenio.. Sta će sad bit. Dva brata, bitka,, balkanx, media4pro, art, tvvivet, baklja, kamiondjije, gradina, zdrava... I sta sad.. Sad će ugasit sve.. Nije bilo objave i šuti.. Pa neću pisat dobro jutro ovdje..
Svi oni znaju da se SVI do jednog servera gledaju i to je tako..

Kako je dovoljno njemu tako je i meni... Haha

Ljudi moji bezveze se svadjate mozete do sutra sa spominjete razne kanale nemoze se nista ako nema http bez nervoze ovde smo samo da prodje vreme ili hobi neki uzvajte ljudi.. DUX4 Respekt... Covek samo pomaze...

Čovek bi pomislio da ste neki zabrinuti pretplatnici ovih iptv usluga,kada pročita celu ovu raspravu i koliko se želite.A ono sve .......džabe,besplatno gledanje ali najviše se kuka.Siromašni milioneri.

Ista prepucavanja,pa sada vec 20 god. svi koji nesto kao brane to rade iz koristi.Nije me mrzelo da malo cackam,i gle iznenadjenja mac-ovi objavljeni javno na net-u pre 5 godina i dalje ferceraju.
Kenusha sve si u pravu,to je i moje misljenje.

bez obzira na stoljece i valutu neka nam napise koji je to iptv servis da znamo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom