Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
средината им е ко дупка празна ама ИНТЕР сакаат да се подзасилат ама немаат паре :toe: го нема таму БЕРЛУСКОНИ

Нема паре? Не збориме за Цементарница ти текнуе?

средината им е ко дупка празна ама ИНТЕР сакаат да се подзасилат ама немаат паре :toe: го нема таму БЕРЛУСКОНИ

ДА да да да ОЗБИЛНО

midfielders

19 Cambiasso Esteban Matias
Cesar Aparecido Rodrigues
15 Dacourt Olivier
Jimenez Luis Antonio
7 Madeira Caeiro Figo Luis Filipe
6 Maxwell Scherrer Cabelino Andrade
21 Solari Santiago
5 Stankovic Dejan
14 Vieira Patrick

И Морати кутриот шворц, само неколку милијарди евра и нафтена компанија...

A уствари ти бато дали воопшто има појма што збориш?

И Морати кутриот шворц, само неколку милијарди евра и нафтена компанија...
A уствари ти бато дали воопшто има појма што збориш?
ова цел среден ред да го собереш пак нема да вредат како КАКА , ПИРЛО , СИДОРФ , ГАТУЗО

Па да, во право си. Интерашите вредат повеќе... ама важно вие го имате Броки :pos:.

Ма и парите се џабе ако не знаеш да ги искористиш како што треба

Па да, во право си. Интерашите вредат повеќе... ама важно вие го имате Броки :pos:.

ХАХАХАА да да го имаме Броки ама ги имаме и Пирло и Сидорф ги памтиш??? едно врме играа/патеа во Интер а сега се европски прваци со Милан-по два пати

Не играа во ИНтер туку чистеа копачки и после добија унапредување, перачи на дресови. После станаа фудбалери и така... задржете си ги. Доста се Дежан, Патрик, Камби и Хименез. Чао сеа одам да спијам.

Не играа во ИНтер туку чистеа копачки и после добија унапредување, перачи на дресови. После станаа фудбалери и така... задржете си ги. Доста се Дежан, Патрик, Камби и Хименез. Чао сеа одам да спијам.

Тоа е бе дечко разликата од Милан до Интер кога Милан би продале двајца чистачи на копачки/перачи на дресови во Интер мислиш дека Интер од нив би направиле Европски Шампиони.НЕ зошто ја немаат таа големина што ја има Милан..

И да стварно треба да си легнеш..sd

Абе шо да ти кажам (јуве)27 __ (милан)17 __ (интер)15 (во празните места стави ги знаците за помало и поголемо)

Го прашувам татко ми дали се сеќава на тоа, ми вели не бев роден тогаш.:toe: И сега? Треба да се занимавам со фудбалот од пред не зназм колку години, од времето на дедо ми? Гледам последниве години, откако следам фудбал, а тука ИНТЕР Е ШАМПИОН!

Солари дан е подобар :pos2:
Еј, не прај глупости да го споредуваш Солари со Броки!

Солари уште во Реал ми беше еден од омилените играчи заедно со Мориентес. Ако мислиш дека се на исто ниво, МНОГУ си грешка, или не си гледал многу натпревари каде што играл Солари, па да знаеш какви нафрлени топки има давано, какви асистенции има, и голови од преку 20 метри...

Го прашувам татко ми дали се сеќава на тоа, ми вели не бев роден тогаш.:toe: И сега? Треба да се занимавам со фудбалот од пред не зназм колку години, од времето на дедо ми? Гледам последниве години, откако следам фудбал, а тука ИНТЕР Е ШАМПИОН!

1 godina pratis fudbal?:tapp:

Тоа е бе дечко разликата од Милан до Интер кога Милан би продале двајца чистачи на копачки/перачи на дресови во Интер мислиш дека Интер од нив би направиле Европски Шампиони.НЕ зошто ја немаат таа големина што ја има Милан..

И да стварно треба да си легнеш..sd

Milan не ги направи играчи, само му помогна да се развијат како такви. Во интер, Пирло никогаш немаше да ја добие шансата да се докажи и ќе се упропастеше еден редок талент. А дали ќе играше на позајмица во Ливорно или некаде на друго место нема врска. Важно е да му се даде шансата да се покаже на теренот. Интер пошто ретко му верува на фудбалерите излезени од Интеровата школа, многу често знае да загуби добар фудбалер и така.

Теоријата дека Милан ги направи шампиони не ти држи вода, шо случајно да не му ставаа креатин во супата што ја јадеа Пирло и Сидорф???

Е па очигледно некои сеуште живеат во минатото бидејќи не можат или не сакаат да се помират со сегашноста..
Но сепак гледам полека почнувате да признавате некои работи.. Интер имал одсекогаш подобри играчи од Милан и Јувентус.. но поради некои X фактори не освојувал скудето.. Ајде до крајот на сезоната че прознаете СЕ :)
И Интер ако нема добра средина не знам кој друг тим има..
Одбраната е одлична.. НИ требаше единствено лев бек и го зедоа Киву, кој е одличен и за стопер.. доколку се повредат Матераци и Самуел.. А за нападот мислам не треба да зборувам.. едноставно ПЕРФЕКТЕН.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom