mRnO
И по mRnO,mRnO
средината им е ко дупка празна ама ИНТЕР сакаат да се подзасилат ама немаат парего нема таму БЕРЛУСКОНИ
Нема паре? Не збориме за Цементарница ти текнуе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
средината им е ко дупка празна ама ИНТЕР сакаат да се подзасилат ама немаат парего нема таму БЕРЛУСКОНИ
ова цел среден ред да го собереш пак нема да вредат како КАКА , ПИРЛО , СИДОРФ , ГАТУЗОИ Морати кутриот шворц, само неколку милијарди евра и нафтена компанија...
A уствари ти бато дали воопшто има појма што збориш?
Па да, во право си. Интерашите вредат повеќе... ама важно вие го имате Броки.
Солари дан е подобар :pos2:Па да, во право си. Интерашите вредат повеќе... ама важно вие го имате Броки.
Не играа во ИНтер туку чистеа копачки и после добија унапредување, перачи на дресови. После станаа фудбалери и така... задржете си ги. Доста се Дежан, Патрик, Камби и Хименез. Чао сеа одам да спијам.
Абе шо да ти кажам (јуве)27 __ (милан)17 __ (интер)15 (во празните места стави ги знаците за помало и поголемо)
Еј, не прај глупости да го споредуваш Солари со Броки!Солари дан е подобар :pos2:
Го прашувам татко ми дали се сеќава на тоа, ми вели не бев роден тогаш.И сега? Треба да се занимавам со фудбалот од пред не зназм колку години, од времето на дедо ми? Гледам последниве години, откако следам фудбал, а тука ИНТЕР Е ШАМПИОН!
1 godina pratis fudbal?![]()
jove_bt напиша:Така еееее а ти беше роден во 1960тите? Јас ќе ти кажам еве последниве 5 години Интер 3 скудета, 2 Тим Купа, 3 Купа на Италија!?!? Доволно?
Тоа е бе дечко разликата од Милан до Интер кога Милан би продале двајца чистачи на копачки/перачи на дресови во Интер мислиш дека Интер од нив би направиле Европски Шампиони.НЕ зошто ја немаат таа големина што ја има Милан..
И да стварно треба да си легнеш..sd