Ќе дочекаме да е чен на ЗДУИ, што мислиш?Бени Шаќири од СДС у ДОМ here we go!
... сега ми е јасно зошто никој не го „пипка“ д-р Пановски со негови коментари на ФБ, Тв и други социјални мрежи кои на прв поглед се спротиставени на мислењето на Министерот за здравство и Комисија за заразни болести, за разлика од некои други не туку важни фаци како Миленко Дудинка кој веднаш го блокирале, избришале, опоменале и го предупредиле и човеков се изгуби поради коментари слични на социјални мрежи,Прегледај го приврзокот 305854
Дац и Митевски му го превземаа приматот како најкомуњарски изведувач, и сега нема веќе што да бара во музичката индустрија :'(
После ова може да го дочекаме само у некој мртов кафич на трет спрат у гтц како рика екс ју песни.Ќе дочекаме да е чен на ЗДУИ, што мислиш?
od kaj toa deka nema? na site ni e jasno deka mora da glumat pred svetot, narodot u princip znae sto treba.Зошто и како ВМРО нема проблем со ова?
Од официјалните изјави за печат и од официјалните изјави на Мицковски по средбите со Заев околу пописот, каде што збор не кажува за методологијата на пописот. Замерките му се само околу пандемијата.od kaj toa deka nema? na site ni e jasno deka mora da glumat pred svetot, narodot u princip znae sto treba.
mesas babi i zhabi... fakt e deka 90% od vmrovcite ke go bojkotiraat popisot. dijasporava isto, 95% nema da ucestvuva. dovolno jasni signali pratija za sekoj da znae sto treba.Од официјалните изјави за печат и од официјалните изјави на Мицковски по средбите со Заев околу пописот, каде што збор не кажува за методологијата на пописот. Замерките му се само околу пандемијата.
Груевски требал да глуми пред светот затоа ги амнестираше воените злосторници, или, требал да глуми пред светот и затоа го донесе таквиот закон за знамиња.
Сега и Мицковски, треба да глуми пред светот, затоа јавно не му пречи методологијата со која, на пример, еден попишувач од Вејце, оди во своето село и се враќа со податоци за комисијата. А тоа е само еден од проблемите на ново-воведената методологија.
Епа и Заев тогаш да го оправдаме за све што направи. Он дубоко у себе неќел, али требал да глуми пред светот. Така да, простено им све на сите.
Дај боже да си у право за болдот, ама мене не ми личи така.mesas babi i zhabi... fakt e deka 90% od vmrovcite ke go bojkotiraat popisot. dijasporava isto, 95% nema da ucestvuva. dovolno jasni signali pratija za sekoj da znae sto treba.
Абе остај ти тоа, едно е на телевизија, друго се збори по штабови. Ова ќе биде ко за референдумот, на телевизија Мицко вика да излеземе, во штаб да бојкотираме.Од официјалните изјави за печат и од официјалните изјави на Мицковски по средбите со Заев околу пописот, каде што збор не кажува за методологијата на пописот. Замерките му се само околу пандемијата.
Груевски требал да глуми пред светот затоа ги амнестираше воените злосторници, или, требал да глуми пред светот и затоа го донесе таквиот закон за знамиња.
Сега и Мицковски, треба да глуми пред светот, затоа јавно не му пречи методологијата со која, на пример, еден попишувач од Вејце, оди во своето село и се враќа со податоци за комисијата. А тоа е само еден од проблемите на ново-воведената методологија.
Епа и Заев тогаш да го оправдаме за све што направи. Он дубоко у себе неќел, али требал да глуми пред светот. Така да, простено им све на сите.
Од официјалните изјави за печат и од официјалните изјави на Мицковски по средбите со Заев околу пописот, каде што збор не кажува за методологијата на пописот. Замерките му се само околу пандемијата.
Сега почнаа да објавуваат вакви случаи. Тоа што имињата се од една автохтона заедница во следниов пример е случајно.Низ Тетово, има запишани у избирачки список на адреси каде фактички и реално не живеат такви личности.
Па така луѓево се чудат кои се овие со кои делат кров над глава а уствари никад не ги виделе.
Напротив, испаѓа, според твоево, дека е многу лесно да се амнестира било кој, за било што.Se znae koj stoese zad uck i zlostornicite ne zaebavaj, prilicno jasno im bese kazano deka toa ke mora da se napravi.
Zaev kako sakas, ti slobodno mozes da go amnestiras ako mislis deka e isto se ona sto on pravi so drugite. Do tebe si e toa.
Половина сум охриѓанец, и до зимава имав и моја куќа на Дејан Војвода( ја продадовме од приватни причини) ....но сепак ми е дупло поевтино да летувам во Албанија...а тоа не е и најбитното- обичното гостопримство е најлошата страна на Охрид.Абе Ѓоко на темиве за политика голем Патриот си,ама на темите за патување само Албанија ја фалиш....напрај малку реклама за Охрид .
Кано само што во овој случај воопшто не е така. Темата попис не им ја спомнуваат. Во моментов се што им зборат по штабови ( барем во Скопје) е дека Гази Баба, Кисела Вода, Ѓорче, Аеродром ќе ги освоеле и дека било блиску за Скопје, Бутел и Карпош. А после локалните кога ќе победеле сите кои извисиле за време на Груевски ќе биле наградени.od kaj toa deka nema? na site ni e jasno deka mora da glumat pred svetot, narodot u princip znae sto treba.