Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
@Bafra друже, за 500-че ли бе.... :(

@Bafra друже, за 500-че ли бе.... :(

Јас без пари бе тоа го правам. Интересното е што многумина после уживаат во спокојот и не се замараат кај отишле џукелите. Тој што сака да храни џукели се знае, ќе си го прибереш дома, ќе му ставиш маска и каишка, е тогаш не ти го чепкам.

Штом државата не реагира да ги заштити граѓаните, како во сите понормални развиени земји, тогаш јас моето маало бев принуден да го исчистам од штетници.
Замисли така народот да правеше и за другите работи (на пример за шќиптарите или политичари криминалци), а не со наведната глава и по форуми да цмиздрите ко пиз*и. :D

Бафра ди екстерминејтор. Абе ти се дигна курето кога фрлаше месен нарезак со отров низ тоа селото од кај што куцаш? За вакви изјави може не е лошо да лапаш една пријава па преку сајбер да те најдат и малце на потење и станица. Ај да видам до ручек како ке ми биде денов.

Многу се секираш за моето куре.... Педери стоп. :kuracc:

А за пријава :pos::pos::pos::pos:
Слободно џукелче едно, пола комшии ми се у МВР и задоволни се од мојот придонес кон општеството.
Баш би сакал ТИ лично :semolam:да ме пријавиш, па после откако ќе ги добијам твоите лични податоци од тие кај што си пријавил, повеќе ќе ми се дигне ку*ето.
Имавме еден таков, пријавуваше кога на прослави се пушташе музика, после мораше 2 пати да менува 4 гуми, виде невиде, почна и тој да ужива во музиката.

тогаш јас моето маало бев принуден да го исчистам од штетници.
Сега ќе мора да ги приберам дома мачките. Ела да ми помогнеш да ги фатиме. :vrtioci:

Инаку, од град Скопје ќе си земеш двечки. Пребарај пресуди на Лајка на sud.mk. Мислам дека рокот е три години откако ќе те апне куче за поднесување тужба. Така да, државата се грижи за тебе. ;)

пи.ес. И гуми дупиш? :(

Слободно џукелче едно, пола комшии ми се у МВР и задоволни се од мојот придонес кон општеството.
Баш би сакал ТИ лично :semolam:да ме пријавиш, па после откако ќе ги добијам твоите лични податоци од тие кај што си пријавил, повеќе ќе ми се дигне ку*ето.
Имавме еден таков, пријавуваше кога на прослави се пушташе музика, после мораше 2 пати да менува 4 гуми, виде невиде, почна и тој да ужива во музиката.
Umre cigankata sto te falese?

Сега ќе мора да ги приберам дома мачките. Ела да ми помогнеш да ги фатиме. :vrtioci:

Инаку, од град Скопје ќе си земеш двечки. Пребарај пресуди на Лајка на sud.mk. Мислам дека рокот е три години откако ќе те апне куче за поднесување тужба. Така да, државата се грижи за тебе. ;)

пи.ес. И гуми дупиш? :(

Како тоа мачки = штетници ???
мачките се корисни суштества, од мачките имаш само корист. Од џукелите што имаш ??? Секој ден каснати деца, жени, стари. Немаш деца па лесно ти е, но кога треба да избереш дали секој ден детето со страв да поминува по улиците, или да подзачистиш улиците, што ќе одбереш ...

Од Дунав нагоре, одвај мачка ќе видиш на улица, а не па џукела. Ај може повеќе Кинези ќе ни дојдат, па побрзо ќе им се најде чарето :D

пи.ес. И гуми дупиш?

Прва фаза е таа, после ако не му доаѓа памет, дупиме друго. Тоа е рецепт за среќно и безбедно соседство :D

Јас без пари бе тоа го правам. Интересното е што многумина после уживаат во спокојот и не се замараат кај отишле џукелите. Тој што сака да храни џукели се знае, ќе си го прибереш дома, ќе му ставиш маска и каишка, е тогаш не ти го чепкам.

Штом државата не реагира да ги заштити граѓаните, како во сите понормални развиени земји, тогаш јас моето маало бев принуден да го исчистам од штетници.
Замисли така народот да правеше и за другите работи (на пример за шќиптарите или политичари криминалци), а не со наведната глава и по форуми да цмиздрите ко пиз*и. :D

Тотално те поддржувам. Имам станато во 3 саат и сум сведочел каде што со камиони исфрлаат агресивни џукели на улица(над 20).

Пред две години имав еден сосед што труеше улични кучиња и мачки низ маало.
Брзо беше пронајден.
Се исели за неполн месец по пронаоѓањето, продаде и стан по багатела цена. Поради непознати причини.

Поговорка: Да не згазиш на тврд орев

Пред две години имав еден сосед што труеше улични кучиња и мачки низ маало.
Брзо беше пронајден.
Се исели за неполн месец по пронаоѓањето, продаде и стан по багатела цена. Поради непознати причини.

Поговорка: Да не згазиш на тврд орев

И откако си замина, секојдневно имате каснати дечиња. Ако толку сте грижливи може ти и твоите комшии сложно да поминете низ Скопјево, да ги соберете џукелите и да си ги чувате пред зграда. Јас ќе ви платам горивото, вие само соберете ги.

Ти малку подоцна сфаќаш, истото го правеше и со ковидот, па сега почна друга песна да пееш, ама касно е :D

Соседот згрешил што воопшто живеел со снегулки, да живеел во наше маало, немало да има страв ни од шќиптари (како ти што имаш), а уште помалку па од џукели.
Силата е во заедништвото ;)

Мф мф побарај си колку се лежи за ширење отрови :) газето ќе ти го расцветаат :)

Сериозно постојат затвори во државата кои се практично ноќевалишта за криминалци, преку ден си шетаат, а навечер го користат само за спиење?

Сериозно постојат затвори во државата кои се практично ноќевалишта за криминалци, преку ден си шетаат, а навечер го користат само за спиење?

Да, овој во Струга доволно е да имаш работен однос и во 8 сабајле си излегуваш навечер си се прибираш во затвор на спиење.

Ако имаш врски ќе обезбедиш фиктивно вработување на хартија и ќе си бидиш слободен преку ден.

Така се рехабилитираат криминалците во Струга

Да, овој во Струга доволно е да имаш работен однос и во 8 сабајле си излегуваш навечер си се прибираш во затвор на спиење.

Ако имаш врски ќе обезбедиш фиктивно вработување на хартија и ќе си бидиш слободен преку ден.

Така се рехабилитираат криминалците во Струга

Бог да чува, не знаев дека и тоа го имало...ненормална работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom