- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.573
- Поени од реакции
- 18.607
За шо е?Не е само заради короната и ти добро го знаеш тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За шо е?Не е само заради короната и ти добро го знаеш тоа.
За шо е?
Афганистан, фактот дека имаат целосна власт во двата дома и Белата куќа, а речиси ништо значајно не е донесено, ниедна голема одлука, едвај го провлекоа и искасапениот и намален инфраструктурен план а се само година дена од избори каде голема е шансата за губење на мнозинството, фактот дека огромен дел од гласачите на Бајден гласаа само против Трамп а не за Бајден, и секако короната, но никако не е само заради тоа.
Отворена граница спрема Мехико=масовен инфлукс на (невакцинирани)мигранти кои добиваат бесплатна медицинска помош додека average Joe неможе да си плати инсулин!За шо е?
Отворена граница спрема Мехико=масовен инфлукс на (невакцинирани)мигранти кои добиваат бесплатна медицинска помош додека average Joe неможе да си плати инсулин!
Антифа и БЛМ им се мочаат у лице и палат полициски станици.
Родово нејасни студенти им ги окупираат кампусите.
Етц етц етц
Знаев дека тие секвели на Трансформери и Фаст&Фјуриус ќе им се мавнат од глава!Абе БЛМ, антифа ги нема во моментов, сега се проваксери. Се занимаваат со цензура на се што не мисли како нив.
А и заборавив, ја обвинуваат Сузан Сарандон![]()
Абе ако те интересира еве гледај го Џими, го постирав овде. Убаво објаснува, да не ја труеме темата за Ковид премногу со политика во САД иако тоа веќе е неизбежно.Знаев дека тие секвели на Трансформери и Фаст&Фјуриус ќе им се мавнат од глава!
...не знаев само дека толку буквално ќе им се мавнат![]()
Мид левел психопатија, ги има насекаде околу нас.Која е таа језива насмевка за невакцинираните хоспитализирани бе?
Накај 9та секунда
Jas znam nekolku slucai sto so taa terapija im se podobri situacijata i brzo se izlekuvaa. Licno site sto gi poznavam so zemale ivermektin naredniot den nemaat temperatura.Не ми беше толку за ивермектинот постот, знам дека делува и дека има ефект, него дали може да излечи некого за 5 дена? Дали е толку добар па за 5 дена негативен да станеш? Како што гледам Џо ви продава празна слама.
Jas znam nekolku slucai sto so taa terapija im se podobri situacijata i brzo se izlekuvaa. Licno site sto gi poznavam so zemale ivermektin naredniot den nemaat temperatura.
No ne deluva na sekoj.
Ако имаш пари и си во развиена земја и за 3 дена може. Посебно ако си претседател на Америка. Трамп за 3 дена го излекуваа.за 5 дена е невозможно некој да се излечи и да има негативен тест. Џо очигледно ви продава прикаски за мали деца.
Ако имаш пари и си во развиена земја и за 3 дена може. Посебно ако си претседател на Америка. Трамп за 3 дена го излекуваа.
Со неколку клика на тој компјутер што го имаш можеш да видиш што му вбризгале и да не глумиш некој интелектуалец над другите што "ни продаваат" приказни.да али он ви продава прикаски дека со ивермектин се лечел, а којзнае што му убризгале за да го освежат.
He was treated with the antiviral drug remdesevir, the steroid dexamethasone, and the unapproved experimental antibody REGN-COV2. Trump returned to the White House on October 5, still struggling with the disease.