Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Некој што беше некни да кажи дали ги проверуваа сертификатите или само еден поглед удираа дека имаш?
Ги проверуваа убаво и ги скенираа кодовите.

Некој што беше некни да кажи дали ги проверуваа сертификатите или само еден поглед удираа дека имаш?
Nikoj nisto ne mi proveri detalno. Maska sertifikat i karta se bara ama samo cisto onaka labavo vez salam proverki

Nikoj nisto ne mi proveri detalno. Maska sertifikat i karta se bara ama samo cisto onaka labavo vez salam proverki
Не би се сложил. Мене ми бараа лична карта за споредба со сертификатот а маска не ми бараа.

@Riki94 Така да не би препорачал да се ризикува у случај да те фатат, ќе го јадеш и ти и тој што ти дал валиден сертификат. А ако си го фејкал може и кривична да ти стрпаат.

Не би се сложил. Мене ми бараа лична карта за споредба со сертификатот а маска не ми бараа.

@Riki94 Така да не би препорачал да се ризикува у случај да те фатат, ќе го јадеш и ти и тој што ти дал валиден сертификат. А ако си го фејкал може и кривична да ти стрпаат.
Jas si kazav za mene licno kako bese a nosev se sho treba bidejki za ocekuvanje e da baraat

Ваљда сеа Спировски ќе ја има улогата позади, а Барди понапред да асистира и да шутира од далеку, тоа што требаше со Ерменија да го направат.

Можда најдобро ќе беше да ги повика уште сега Фазлагич и Станковски, играчи кој ветуваат за разлика од некој екскурзијанти, од Ноември веројатно ќе се приклучи и Ракип кој средувал документација нешто..

Со Костадинов мислам дека проблемот е и психички. Да се разбереме, не дека е Грилиш ама не е ни толку лош како што игра за репрезентација. Гледам вака редовно игра во словачка, има океј статистика. Инаку мене и Чурлинов ме разочара на последнава. Некако преспоро ми делуваше и без некои конкретни идеи и смисла за акциите. Ме интересира Милан како ќе се покаже. Сум играл со него фудбал и доминираше, ако исланѓаниве се на мое ниво очекувам десетина гола од негова страна :D

Како може да го игра Костадинов а не Трајковски ? пак ке се форсираат фудбалери од рангот на Жута.

Со Костадинов мислам дека проблемот е и психички. Да се разбереме, не дека е Грилиш ама не е ни толку лош како што игра за репрезентација. Гледам вака редовно игра во словачка, има океј статистика. Инаку мене и Чурлинов ме разочара на последнава. Некако преспоро ми делуваше и без некои конкретни идеи и смисла за акциите. Ме интересира Милан како ќе се покаже. Сум играл со него фудбал и доминираше, ако исланѓаниве се на мое ниво очекувам десетина гола од негова страна :D
Костадинов со Ерменија беше супер у дефанзивните задачи, ама па у офанзива тапа е. Чурлинов е брз и си има моменти, ама некако поповлечено игра.
Инаку не знам зашто кога Елмас и Џани се двајцата на крила, скоро никогаш не проигруваат у смисла да направат вишок играч. Или се гужваат еден до друг или еден обавезно се трга на страна далеку.

Линк ако можи

Oвој стрим работи за сигурно, јез да и другите треба да се ОК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom