Драга Кајгана (виртуелен дневник)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.431
Поени од реакции
19.613
Драа

Од д'нска званично нејќу више да ми се пушташ.За некој саат два сам у матично.Вечер мини опенеир забава.

Ке глеам да можу да глеам јасно, а не јутре да ми се лоши и да ми е чустфо гнасно.Моја лејди Т, ја те сакам еве ке се деру гласно, ти си мое нај прекрасно!

Поздраф Нездраф!
: )
 

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
Se mislev što da pišam, kako da pišam..vaka petočki.... da padne nekoe lajkče, sepak I mojot zbor da se čue vo zapadna Evropa I Amerika, sepak tie se najkulturni I naj naj naj dobri lugje. Što sakav da kažam... a da... JADETE BRE GOVNA!!!
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.965
Поени од реакции
35.579
Иииии сега од кумооот печено прасе на жар за среќната двојка да се живи здрави и да имаат бериќетен живот. Едниот келнер го носи дигнато на глава толкаво прасе, цело залоено тече мрснотии од него. Другиот оти е повисок директно под испотената мишка му доаѓа, тоа изгледа за свекрвата ќе го чуват.

Не озбилно, јас сум еден од најголемите мераклии за свинско месо. Кременадли, колбаси, плескавици, чварки буквално се од свинско месо е перверзија и не постои месо шо може да му биде конкуренција. Али никојпат не ја сватив поентата на ЦЕЛО печено прасе, се губи цел шмек на самата храна и плус пола се фрла.

По сељачки свадби за ефект кај шо го ставаат на масите, и некои камионџии и дијаспорци шо го стават по фб чисто за да се пофалат, а 50-60% од месото ќе го фрлат.

Седнале 6-7 ќелави џамбази у некој двор, стомаците у офсајд, сомнителна ракија варена во 120 годишен казан во Росоман, сите во бели рамбовки со по некоја жолта дамка на нив, влакништа под мишката дезодорансот бега од нив, и се сликале со толкаво прасе на масата цело мрсно свети на сонцето од милион литри зејтин. :pov::pov::pov::pov:
 

Византиецот

what you looking at, ass
Член од
14 март 2021
Мислења
2.601
Поени од реакции
6.022
Драга,

порано Лејк Тахо ми беше врвна дестинација од соништата, еднаш добив и работна понуда токму од ова магично место. Ама сега кога и да го гуглам ми текнува на Доналд Трамп и Сторми Даниелс. Според нејзините сведоштва, на Тахо се виделе истиот викенд кога се породила Меланија - копа на семејни вредности. Тој играл голф. Кога ја однел в соба и покажувал весници со насловни на кои тој блеснал. Па таа му рекла туркај гаќите, и буквално го исплескала со нив - and I just, gave him a couple of swats. Овој цитат, сеуште татни во моите уши како прилепска радио-реклама.

Ништо не го пери начинот на кој гледам на Лејк Тахо, еве веќе неколку години подоцна.


 

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
Forumov ustvari ne treba da se sfakja seriozno. Na primer forumov e vodenica vo selo I koa ženite domakjinki kje odat da punat voda dur se napunat šišinjata si praat muabet. Nema veze dali muabetite se istiniti ili ne, dali imaat smisla ili ne... onaka tračaat I jadat govna I posle sekoja si ide doma da sprema grav so rebra. Epa istoto e I so forumov. Samo što e ova ušte potapa deka e virtuelno. Edinstvenata rabota e šo možeš mislenjata da si gi vidiš pred 10 godini I da sfatiš kakov glupak bil pred 1 decenija.

Nekoi pa glupaci pa I si praat "kariera" na virtuelnovo govno. 3-4 lajk4inja od nebitni likovi I se čuvstvuvaat posrekjno. Greota.


Eve vi edna numera u sklad so muabetov.
 
Последно уредено:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.403
1/4 leb i 1 zdenka
Pozadi benzinskata stanica Jugopetrol narecena na Industriska imase vo 70-tite godini samoposluga Slavija,standardna golemina kako drugite vo gradot. Na juznata strana na samoposlugata imase otvoreno salter za DORUCEK. Karsi samoposlugata se naogase ucilisteto za ucenici vo stopanstvoto Koce Metalec. Na odmorite prava korida od ucenici trcaa kon toj salter i 90% od niv go kupuvaa veke spremeniot sendvic CETVRD LEB I ZDENKA.
Burek ili pleskavica za niv e samo son. Se znae od koj familii bea decata isprakani tuka da ucat i sto pobrzo da dojdat do nekoja rabota,zastanat na noze ili pomognat vo domasniot budjet.
Toa bea deca na isto taka rabotnici (robovi) od posiromasnite sloevi.
Jas bideiki spagav vo taa grupa se zapisav bas i zaradi toa vo kaubojskoto uciliste Koce Metalec. Ne deka ne bivalo za vo drugo ili za vo gimnazija no kako sto kazav...sto ke rabotis so gimnazija-nisto,odi na zanat taka velea nasite.
A me bivase ne da ne, zavrsiv skroz odlicen tamu,po nekoj predmeti ne mu davav na ucitelot da izleze na tabla,odev resavav jas ili nekogas ako zgresi go popravav.
Jas znam deka tamu gimnazijalcite,ne oti site gi bivalo ama nivnite roditeli bile pouceni i gi buckale da zavrsat tamu a nekade i telefonot zavrsuval rabota.
A da tie i nikogas ne probale moz 1/4 leb i 1 Zdenka.
O da a kako deca znam poveketo bevme isti so kriska leb-seker.
Sega po pola vek znam,jas ne ucev gimnazija od zborot narecen beda, i znam deka bi ja zavrsil so lesno iako bez martadela.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom