- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.165
- Поени од реакции
- 10.130
"Ја сам једном био у Бугарској и боље да нисам!"
Во кино во Србија најверојатно. На друго место го нема сеуште.Има негде да се гледа вториов дел од филмот?
Black ops е сосема различна содржина.Гледам дека и нашиве направиле серија наречена BlackOps (веќе помина некое време), но реално кога го видов трилерот не знаев што да мислам. Само акција и експлозии како у Џејмс Стејтам филм, а ефектите изгледа ко да се едитирани во MS Movie Maker. Не сум го гледал, можда е добар, но убаво е да го земат за пример Јужни Ветар. Интересно акционо серииче со добра приказна без непотребни ефекти и глупости. И давам 7.5/10.
Уште боље што не пуштиле ни една епизода, можда сватиле дека е премногу клише...Black ops е сосема различна содржина.
Black ops ќе зе зачудиш ама само трејлер направија а серијата ни прва епизода не е снимено.
Онлајн тешко, во Србија апсат за авторски права. Го има во некои пиратски иптв платформи.Da ne znae nekoj kako moze i dali uposte moze da se gleda jv2 online??
Милош Бикович глуми у филмов?!?!?!Онлајн тешко, во Србија апсат за авторски права. Го има во некои пиратски иптв платформи.
ДаМилош Бикович глуми у филмов?!?!?!
Да, а во 3 дел и Џони Деп ќе глуми.Милош Бикович глуми у филмов?!?!?!
Нема потврдено за Џони Деп. Овој е потврден.Да, а во 3 дел и Џони Деп ќе глуми.
100% ќе се појави во третиот дел Џони Деп. Најверојатно информацијата ја чуваат како изненадување. Иначе сигурно не бил на прошетка по савски кеј во Белград.Нема потврдено за Џони Деп. Овој е потврден.
Овие Gledy.mk македонскиов сервис за онлајн филмови и серии кога прашав за Јужни Ветар ми пишаа дека ќе го имаат наскоро во понуда но не ми одговорија дали се комплет и филм и серија.
Џони Деп беше во Белград за друг проект.100% ќе се појави во третиот дел Џони Деп. Најверојатно информацијата ја чуваат како изненадување. Иначе сигурно не бил на прошетка по савски кеј во Белград.