Фан Клуб: Интер

Не знам како му текнал никот ама јас Жика си го викам. Секогаш кога ќе го видам @xxixka во дискусија си велам ај да видам што мисли Жика за ова :cautious: :D
А он обично има едно огромно мислење за било што, исполнето со "брат" и реченица со најмали букви како финиш на постот. Секако не се исклучува можноста тој пост да биде збогатен со табели и статистики лесно достапни низ интернетот.

Ми се допаѓа in-game тактичката флексибилност на Инзаги, според мене прекрши утакмицата со влегувањето на Видал за Брозо и трансформирање во 3-4-1-2. Така Верона мораа да ја повлечат линијата за пресинг малку поназад, а Интер го искористи фактот дека Ди Франческо е цреп шо не знај да организира одбрана, па имаше при двата гола на Кореа ептен простор за да се биде опасен.

3-4-1-2 никогаш не му проработи на Конте пошто партнер на Барела секогаш му беше Броз, а него ич не му лежи да игра во двојка, со Видал ова функционира многу подобро и се надевам дека тој ќе ни биди „засилување“ сезонава ко Ериксен и Перишиќ во Јануари, макар за размрдување од клупа.

Атмосферата во тимот изгледа топ, одбраната кини, има уште работи за гланцање, ама на крајот на денот 1001 ваква победа имавме под Конте, најбитно е дека менталитетот е останат, а очигледно има и кој да дава голови.

2/2 победи, 7-1 гол разлика, so far so good.

I koga ke ja analiziras ekipata i utakmicata ke zaklucime deka handanovic treba veke da gree klupa.

Ми се допаѓа in-game тактичката флексибилност на Инзаги, според мене прекрши утакмицата со влегувањето на Видал за Брозо и трансформирање во 3-4-1-2. Така Верона мораа да ја повлечат линијата за пресинг малку поназад, а Интер го искористи фактот дека Ди Франческо е цреп шо не знај да организира одбрана, па имаше при двата гола на Кореа ептен простор за да се биде опасен.

3-4-1-2 никогаш не му проработи на Конте пошто партнер на Барела секогаш му беше Броз, а него ич не му лежи да игра во двојка, со Видал ова функционира многу подобро и се надевам дека тој ќе ни биди „засилување“ сезонава ко Ериксен и Перишиќ во Јануари, макар за размрдување од клупа.

Атмосферата во тимот изгледа топ, одбраната кини, има уште работи за гланцање, ама на крајот на денот 1001 ваква победа имавме под Конте, најбитно е дека менталитетот е останат, а очигледно има и кој да дава голови.

2/2 победи, 7-1 гол разлика, so far so good.
Е ова ми беше спремно да го пишам во случај да не победевме и на темава да имаше пцуење дека Видал влегол прв а не Кореа или Сенси. Точно го разбрав потегот на Инзаги што сака да напраи со измената. Зборено е милијарда пати дека Броз не може да игра со уште еден човек до него толку високо у формација. Он у пар би играл едино у 4231 формација каде и се зацементира на оваа позиција. Затоа и беше лош тој експеримент на Конте лани, ко што кажа и самиот.

Не знам како му текнал никот ама јас Жика си го викам. Секогаш кога ќе го видам @xxixka во дискусија си велам ај да видам што мисли Жика за ова :cautious: :D

Значи само јас го читам xxixka како шишка?
Кое е правилното бе чичин? :D

Значи само јас го читам xxixka како шишка?
Кое е правилното бе чичин? :D
Никако не го читам. Кога ќе му видам пост обично престанувам кај xx со читање.

Каков сака нека е Икарди,за небањатиов циган што "ќе го замени" Роналдо е фудбалски господ бог.
Стварно немаше да ми е сеедно Икарди да потпишеше за Јуве,колку и да бил папуча,мисир или шотијазнам.

Може и Жичка.
Да му ебам на Урко матер у пичка.

klopp-it.gif

Никако не го читам. Кога ќе му видам пост обично престанувам кај xx со читање.
И ја исто. Гледам XX, ми светнуе у глава, притиснуам ctrl+shift+N и пишуам Xvideos. Никако да го дочитам братот :icon_lol:

29ка, со римски :D
Ова може комотно да биде прашање за милион долари на "кој сака да биде милионер?"
Никој никад нема да погоди :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom