Stara vest, ne e samo toj slucaj, site fizicki napadi bea od crnci.Во јануари оваа година бил убиен 84 годишен старец, Азијец, од страна на 19 годишен црнец, кој во судот се изнесол дека не е виновен иако постои снимка од убиството.
Family of Thai immigrant, 84, says fatal attack 'was driven by hate' | CNN
Vichar Ratanapakdee was well-known in his San Francisco neighborhood for his hour-long walks each morning, a ritual that kept him vibrant and healthy during the year of the pandemic.edition.cnn.com
Teen facing murder pleads not guilty in death of elder - The San Francisco Examiner
Antoine Watson held in attack on 84-year-old victimwww.sfexaminer.com
Месец дена покасно се организира протест за крај на насилството на Азијците, и нормално главниот мотив е Let's united against white nationalism.
AMAZIN !
Да постара вест е од почетокот на оваа година, битната работа е дека што и да се направи, од било кого, засекогаш виновни ќе бидат белците. Секогаш ќе најдат начин како да ја извртат приказната, и виновниците да ги прикажат како жртви на белиот човек. И народот тоа глатко си го прифаќа, без никаков отпор.Stara vest, ne e samo toj slucaj, site fizicki napadi bea od crnci.
Nekogas ne sum sigurna dali vie mazite gi nejkete talibancite ili strasno gi pocituvate i sakate da ste ko niv.Лепо фино феминисткињите од западниот свет, како и од нашиве државичиња нека се прошетаат малу до Кабул да се реедуцираат, да видат малку колку се цени жената у култури кои што они ги промовираат, како заработуваат исто ако не и повеќе од мажите, како го нема тој wage gap, како можат да се фокусираат максимум на својата кариера и да не се остварат како мајки, хехехе.
Завист.Nekogas ne sum sigurna dali vie mazite gi nejkete talibancite ili strasno gi pocituvate i sakate da ste ko niv.
Ти што мислиш по твое?Nekogas ne sum sigurna dali vie mazite gi nejkete talibancite ili strasno gi pocituvate i sakate da ste ko niv.
Ау, поима немаш колку ги почитувам.Nekogas ne sum sigurna dali vie mazite gi nejkete talibancite ili strasno gi pocituvate i sakate da ste ko niv.
Toa ne e nikakva pobeda, tuku ugnetuvanja na pravata na zenata.Ау, поима немаш колку ги почитувам.
Туку, еве уште една победа за подобар свет: Калифорнија - мажи идат у женски затвор, под исти тушеви и све друго со жени. Тоа им е дозволено ако се изјасниле дека се чувствуваат како жени.
Морам да признаам има секвенци со траење од неколку секунди кога ми се ептен срцки. Како на пример кога се возат со колички во Луна Парк или вежбаат во теретана. Најслатки ми беа на видеово:Nekogas ne sum sigurna dali vie mazite gi nejkete talibancite ili strasno gi pocituvate i sakate da ste ko niv.
Ok i mene shimpanzata mi se interesni i slatki ama ne sakam ja samata da bidam australopitekus afrikanus.Морам да признаам има секвенци со траење од неколку секунди кога ми се ептен срцки. Како на пример кога се возат со колички во Луна Парк или вежбаат во теретана. Најслатки ми беа на видеово:
Ok i mene shimpanzata mi se interesni i slatki ama ne sakam ja samata da bidam australopitekus afrikanus.
Ama toa e moe mislenje.